AKTUELNO

Vrata njihovog porodičnog doma otvorila je Miljanina majka Marija Kulić.

Ekipa emisije "Premijera - Vikend specijal" pripremila je mnošto ekskluzivnih priča iz života poznatih i slavnih, u kojima će, kao i svaki put do sada, na samom kraju nedelje uživati milioni gledalaca Televizije Pink!

Foto: TvPink Printscreen

U nedelju, 21. januara uživo od 14 sati imaćete priliku da pogledate ekskluzivnu ispovest folk pevača Ace Lukasa, koji je pred premijernim kamerama progovorio o operaciji bivše supruge Sonje Vuksanović, ali i otkrio u kakvom je sada odnosu sa njom.

Foto: TvPink Printscreen

Takođe, gledaoci najgledanije komercijalne televizije u Srbiji imaće priliku da saznaju sve detalje skandala i razvoda Ane Sević i Darka Lazića, a premijerna ekipa uključiće se uživo i iz Brestača, rodnog mesta folk pevača.

Foto: TvPink Printscreen

S druge strane, reporter "Premijera - Vikend specijala" Nemanja Vujičić će u okviru rubrike "Odakle se sele" saznati sve o novoj učesnici "Zadruge" Miljani Kulić od njene majke Marije, koja je samo za Televiziju Pink otvorila vrata njihovog porodičnog doma u Nišu.

Foto: TvPink Printscreen

Voditeljima Tijani Prici i Ognjenu Nestoroviću u goste će doći popularna pevačica Ana Kokić, koja će govoriti o svojoj novoj pesmi "Ima li on", ali i o svemu onome što zanima domaću javnost vezanu za njen profesionalni, ali i privatni život.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne propustite još jedno izdanje vaše omiljene i zvanično najgledanije emisije o poznatima!

Foto: TvPink Printscreen

"Premijera - Vikend specijal" na programu je Televizije Pink u nedelju, 21. januara u 14 sati!

Pink.rs

#Aca Lukas

#Ana Kokić

#Ana Sević

#Darko Lazić

#Miljana Kulić

#Premijera-Vikend specijal

'