AKTUELNO

Svi ukućani smatrali su da je svađa ovo dvoje zadrugara bila samo šala.

Iako su pažnju preokupirale priče pojedinih zadrugara, Milan Milošević je ozbiljno odlučio da se osvrne na priču Ane Korać i Marka Janjuševića Janjuša, pa je Ani postavio direktno pitanje:

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ti i Janjuš ste bili u izuzetno dobrim odnosima, a sada ste u svađi. Učinilo mi se da si pokušala da kažeš da je Janjuš želeo da ti se izvini, pa me zanima da li ćeš preći preko toga.

Ana je zbunjena razmišljala šta će odgovoriti, ali s obzirom na to da nije imala mnogo vremena u toku sastanka ona je ukratko objasnila šta je bio problem u njihovom odnosu:

Foto: Zadruga - RTV Pink

On se meni izvinjavao sto puta, ja od toga nemam ništa. Nekako me povredilo što su te jake i teške reči pale od njega, jer ja to njemu prvenstveno nikad ne bih rekla, jer smatram da mi je prijatelj i uvek će to biti. Ja se nisam nadala da će mi on to reći. Ja preko ovoga ne mogu da pređem niti ću ikad, mnogo mi je krivo zbog svega. Mislim da nisam zaslužila da mi sve to kaže samo zbog jednog zadatka.

Janjuš je pomno pratio u neverici da je Ana toliko bila povređena njegovim postpukom, ali je nakon što je ona završila, ustao on i sasuo joj sve u lice kada ga je Luna upitala koji je razlog njegovog negativnog ponašanja:

Foto: Zadruga - RTV Pink

Što se tiče Ane, ja sam sa njom od provog dana najbolji. Prihvatio sam je ko što nije nije, družio sam se ko što niko nije. Mnogi su me osuđivali što se družim sa Anom, pričali su o njoj mnogo ružnih stvari, zbog nje su svašta pisali o meni ali ja ni na to nisam obraćao pažnju. Nikad ništa loše nisam rekao za nju, a onda sam doživeo da mi kaže ,,Mrš". I ajde to, još sam i kažnjen honorarom zato što sam zaspao.

K.R.

Foto:

#Ana Korać

#Marko Janjušević

'