AKTUELNO

Ovo ju je pogodilo!

Trudna Miljana Kulić sinoć je završila u suzama, nakon što ju je uvredila Maca Diskrecija koju je smatrala najboljom rijaliti drugaricom. Kada je Miljana počela da priča o devojkama čudnog morala, nastao je problem.

Foto: RTV Pink

Trn sam joj u oku! Nikada neće izgledati ovako kao ja! Neka joj Bog pomogne! Ajde kalašturo, pali od mene! Što se nerviraš? Pobacićeš kopile! - izjavila je Maca i izazvala gnev kod cimera.

Foto: RTV Pink

Gde ti je otac kopile?! To su te traume, kobilo jedna! Moje dete će imati majku, imaće i oca! Reče kopile... lupnulo kopije glupost i ostalo živo! On zna ko mu je otac! Ćurko jedna mala! Nikada nećeš biti majka, poštuj roditelje! Ti si k*rva u duši! Jadnica! - branila se trudnica.

Foto: RTV Pink

Sram te bilo! Dete je dete! Treba da se sakriješ ispod stola, smradu jedan! Jesi ti normalna? Bruko jedna, da kažeš da je dete kopile! - umešala se Saška Karan.

Foto: RTV Pink

Miljana je u jednom trenutku izašla iz dnevne sobe i otišla u dvorište gde je plakala. Trudinca je pričala cimerima koji su je tešili da su je najviše zabolele reči uvrede za njeno dete, koje se još nije rodilo.

Foto: RTV Pink

Tom prilikom došlo je i do svađe između Jovane Tomić Matore i Nadežde Biljić. Do varnica između njih dve došlo je dok je Matora tešila Miljanu, a Nadežda je opsovala. Kako je sve izgledalo možete pogledati u video-klipovima ispod.

PROČITAJTE: MILJANINA MAJKA U EMISIJI UŽIVO PLAKALA KAO KIŠA: Moju ćerku su mnogi POVREDILI! (VIDEO)

Autor: S. K.

#Maca Diskrecija

#Miljana Kulić

#Rijaliti Zadruga

'