AKTUELNO

Portal Pink.rs došao u posed fotografija iz vremena idilične ljubavi, a oni su mislili da su ih obrisali sa društvenih mreža.

Pinkova zvezda Nadežda Biljić napravila je pravu pometnju svojim ulaskom u "Zadrugu", najgledaniji rijaliti u regionu.

Foto: Printscreen Youtube

Ona je tamo ušla kao drugarica Slobodana Radanović, koja je odmah stala na stranu njegove ljubavi sa Lunom Đogani, dok se njegovoj ženi Kristini Kockar zamerila veoma brzo.

I pre nego što se pridružila ostalim učesnicima, ona je u studiju sa Dušicom Jakovljević pričala o svom bivšem dečku, koji je pre nekoliko nedelja napustio "Zadrugu".

Foto: Privatna arhiva

Radi se o rukometašu Dušanu Zdravkoviću, s kojim je ona bila šest meseci u vezi krajem 2014. godine, baš tokom učešća u "Pinkovim zvezdama".

PROČITAJTE JOŠ: MRZI ME IZ DNA DUŠE: Maca poludela zbog ovog Borinog poteza, pa mu poručila da joj se više NIKADA NE OBRAĆA! (VIDEO)

Foto: Privatna arhiva

- On je išao sa mnom 24 sata na takmičenja "Pinkove zvezde", bili smo šest meseci u stvarno fenomenalnoj vezi. Njegovu majku mnogo volim i raskinuli smo zato što se on dopisivao sa nekom igračicom dok sam ja ležala u krevetu. On se uvek pravi fin, ima kućno vaspitanje, ali ima kompleks. Ja se godinama borim za sebe, došao si ti koji si mene skoro pa iskoristio da dođeš do određenih ljudi - otkrila je pevačica pred sam ulazak u "Zadrugu".

Pink.rs

#Dušan Zdravković

#Nadežda Biljić

'