AKTUELNO

Bio je u neverici zbog svega što je čuo.

Sanja Jakšić, dobra drugarica bivše devojke Nemanje Đerića Đeksona je održala svoje obećanje koje je dala u studiju gostujući kod Dušice Jakovljević da će Đeksonu odati tajnu da je Tanja u drugom stanju i da se udaje u junu ili julu.

Foto: TV Pink Printscreen

Sanja mu je to obrazložila opravdavajući svoju drugaricu da to što je on imao ljubavnu aferu sa Minom Vrbaški bilo ponižavajuće za njegovu bivšu devojku, a on je planuo.

Šta ponižavajuće, znaš ti šta smo mi sve prošli, koji je ona g*vnar, mesec i po dana nađe lika i ono, je l' ona normalna? Sad i da abortira, neću da budem sa njom. Koji je ona debil. Ona bleji sa debilima, nema jednog pravog prijatelja da joj kaže " 'Alo jesi li normalna?!". Maksimum što može da se desi da se ne vidimo mesec dana, sad se nismo videli četiri i po meseca i dokaz da ona ne može da izdrži četiri i po meseca da ne zatrudni riba. Ja stvarno mislim da nije toliki retard i da ona mene sada lera. Koliko god da je srećna sa njim, mislim da nije toliki debil - rekao je vidno uznemiren Đekson.

Foto: Printscreen Youtube

Ovaj zadrugar je i posle dugog razgovora sa Sanjom bio u neverici šta mu je rekla nova cimerka, pa je ispričao kako je bila vatrena njihova ljubav. Takođe, Đekson je priznao da se ne kaje ni zbog čega što je imao sa bivšom učesnicom "Zadruge".

Znao sam da sam je izgubio, ali da uvek mogu da je vratim. Niko je ne poznaje kao ja, niko je neće j*bati kao ja, niko se neće ložiti na nju kao što sam ja. Može taj lik da se loži na nju ne znam koliko, ona je stvarno preslatka. AlI taj način na koji sam se ja ložio na nju to je nešto od čega ja nisam mogao da pobegnem - priznao je Đekson.

Foto: Printscreen Youtube

Ako je to istina, ovo je zauvek kraj. Ona će da se kaje, gora je od mene. Ona će svoj život ceo da piša krv svoju.Ona sebe može da laže koliko hoće, ja nju znam vrlo dobro. Znam je najbolje, od bilo koga ko je kročili u njen život šugavi. Znam svaki deo njenog mozga, njenog tela, ona će toliko da se s*ebe, ona je više sebi život upropastila nego meni. Za više od mesec dana tako nešto da uradi sebi, da upropasti život - zaključio je Đekson.

Pročitajte još: Anđelova porodica NE ŽELI TEODORU ZA SNAJKU?! ONA ima majku, ti ne moraš više da nosiš taj teret na svojim leđima! (VIDEO)

Kako je Đekson prihvatio ovu informaciju možete pogledati u narednim video-snimcima.

Autor: Pink.rs

#Nemanja Đerić Đekson

#Rijaliti Zadruga

#Sanja Jakšić

#Zadruga - RTV Pink

'