AKTUELNO

U intervjuu za Pink.rs on je sumirao utiske nakon izlaska iz "Zadruge".

Nikola Arsić, bivši fudbaler i fitnes trener, u nedelju je napustio Belu kuću. On je izgubio u duelu sa Zoranom Stefanov, od koje je imao samo četiri odsto manje glasova. U ovom rijalitiju ostavio je dobar utisak na većinu učesnika, a i publika je imala većinski pozitivne komentare na njegovo ponašanje u Beloj kući.

Nikola je u intervjuu za Pink.rs sumirao utiske iz najgledanijeg rijalitija u regionu, a između ostalog je otkrio i zašto je odustao od osvanja Kristine Kockar za koju je na samom ulasku rekao da mu se najviše sviđa od svih devojaka.

Foto: RTV Pink

Od Kije sam odustao zbog cele te situacije u Zadruzi, a i Miljan je nešto prebacivao jedno vreme za to. Ona mi se svidela napolju dok sam bio, a kad sam ušao unutra, više mi se svidela kao prijatelj nego kao devojka za početak neke veze - rekao je Nikola, a zatim je objasnio šta mu se to kod Kije nije dopalo:

- Nije mi se svidelo to što nije toliko ženstvena kao što deluje kad je gledaš na TV-u, nije mi se svidela u nekoliko situacija kad se svađala sa Jelenom što joj se unosila u facu, a nije mi svidelo ni to što je stajala ispred Filipa dok se skidala. Na primer, kad bi mi ona bila devojka i da ja to napolju gledam, to mi se uopšte ne bi svidelo. Ali kao osobu i kao ličnost sam je mnogo zgotivio tamo i prijala mi je njena energija i njene šale.

I dok se svi interesuju za trougao Kija - Sloba - Luna, malo ko može da zaboravi da Kristina ima dečka u spoljnjem svetu, Andriju Lazovića iz Budve, kojeg redovno pozdravlja.

Vi ste mogli da vidite snimak na Jutjubu dok sam ja pričao sa njom, kakvo ja mišljenje imam o tome. Verujem da su zajedno, ali ta ljubav o kojoj priča ne verujem da postoji i da tu ima toliko emocija. Ne znam ni da li posle toliko vremena postoji ta veza i posle toga što je uradila. Možda je i čeka, nije na meni da sudim - iskren je bio Nikola.

Kako su se Filip Đukić i Kija dosta zbližili, zamolili smo ovog bivšeg zadrugara da prokomentariše njihov odnos kao neko ko je živeo zajedno sa njima.

Pa pošto je meni Filip tamo bio najgotivniji, meni se taj njihov odnos sviđa i navijam za njih.

Foto: Zadruga - RTV Pink

- Moji favoriti su Marko i Filip, najjači rijaliti igrač je Miki, po mom mišljenju. A što se tiče publike, to su Kija, Sloba i Luna. Miki ima dosta fanova i pravi je rijaliti igrač, tačno zna kad treba šta da kaže i da napravi šalu neku i foru - rekao je Nikola i dodao:

- Svi su zanimljivi na svoj način, baš sam danas o tome razmišljao. Žiža recimo, ja dok sam je gledao napolju, ona je meni bila presmešna. Milica opet ima neku harizmu, lep govor. Svako ostavlja neki utisak i ne znam koga bi mogao da izdvojim da kažem da uopšte nije za rijaliti. Eto, možda mogu da kažem da Andrijana nije za to, ali sam i nju zgotivio. Zorana se sad povukla malo u sebe.

Nešto pre nego što je napustio rijaliti "Zadruga", Nikolina tetka prokomentarisala je da misli da između njega i Andrijane Radonjić ima simpatija.

Foto: Printscreen Youtube

Andrijana je jako fina i dobra devojka, brzo plane i iznervira se. Nama je to mnogo bilo smešno i često smo je zezali samo da se iznervira. Najviše sam zgotivio njen karakter i ponašanje, ali nešto više od toga ne. Sve devojke su lepe na svoj način, kao što sam već rekao - istakao je Nikola i kratko prokomentarisao Miljanine suze nakon što je on napustio Belu kuću:

- Miljana je trudna, hormoni su krivi za to što se rasplakala nakon što sam izašao.

Iako je sa svima bio u korektnim odnosima, Nikola Arsić ne krije da sa jednom zadrugarkom ne bi mogao ni kafu da popije van Bele kuće.

Foto: Pink.rs

Dragica me je jako iritirala, ona me je baš nervirala. Devojka koja ima 40 godina, a ima ponašanje devojčice od 15. Nezrelo se ponaša, prebacuje se, čas priča jedno, čas drugo. Za stolom priča ono što misli da treba, a ne istinu. Ne znam šta joj je u glavi pa se tako ponaša - iskren je bio ovaj bivši zadrugar.
Verujem da prema Đeksonu gaji neke emocije, ali ni približno kao ono što prikazuje. Videla je da se Đekson primio, pa ga namerno nervira.

Dotakli smo se i teme dvojca koji intrigira javnost, a Nikola Arsić smatra da između Marka Janjuševića i Ane Korać ne postoje simpatije:

Što se tiče njih dvoje, ja baš ništa više od prijateljstva nisam video među njima. Baš su se vezali jedno za drugo, ali kao prijatelji, Janjuš je jako zavoleo, bukvalno su podrška jedno drugom. Mnogo znači kad unutra imaš nekog uz sebe. Ja, iskreno, nisam video ništa više od prijateljstva.

Foto: Zadruga - RTV Pink

I dok se utisci još sabiraju, ovaj bivši stanar Bele kuće priznaje da mu je iz spoljnjeg sveta dosta toga nedostajalo.

- Dok sam bio u Beloj kući, bukvalno sve mi je nedostajalo, izlasci, ispijanje kafa sa prijateljima, treninzi, ma sve. Kada sam izašao prvo sam otišao da jedem, punjeni batak sam pojeo. Reakcije moje porodice i prijatelja su odlične, sve sam pozitivne komentare dobio, bukvalno sve. Pregledao sam i po netu i društvenim mrežama koliko sam stigao, 90% je pozitivnih komentara. Drugovi su me pitali samo što nisam muvao devojke i bio malo aktivniji po tom pitanju. Sve devojke su tamo nekako uzdržane, sve imaju neki gard, a i većina njih već ima sa nekim priču neku - rekao je Arsić.

Foto: TvPink Printscreen

Kada bih se, kojim slučajem, vratio u Belu kuću, svakako bih neke stvari promenio. Prvo, ja bih se mnogo više psihički pripremio i potrudio bih se da se malo više aktiviram što se tiče šala, što se tiče dobacivanja. A i dalje bih se trudio da se ne svađam ni sa kim, da ostanem dostojanstven kao što sam i do sad bio - zaključio je Nikola Arsić.

Autor: J. V.

#Intervju

#Kristina Kockar

#Nikola Arsić

#Rijaliti Zadruga

'