AKTUELNO

Smatra da od veze Kije i Filipa nema ništa!

Nakon što je izogovarala Filipa Đukića sa Mikijem Đuričićem, Marija Ana Smiljanić na ovu temu nastavila je da razgovara sa Miljanom Kulić i Milanom Miloševićem. Pevačicu je u jednom trenutku zanimalo da li su se Zorana Stefanov i Kristina Kockar zaljubile u njenog bivšeg dečka.

Foto: RTV Pink

Ja kontam da se ona zaljubila. Ja sam iskrena. Ja sam ih uhvatila, gledala sam. Filip je muško, ali ti si devojka! - pričala je Marija Ana o Zorani koja je imala vrele akcije u krevetu sa njenim bivšim dečkom.

Foto: TvPink Printscreen

Nakon ove izjave sa Zorane Stefanov, priča ovih ukučana bila je usmerena ka Kristini Kockar koja ove nedelje spava zajedno u istom krevetu sa Filipom Đukićem u "Hotelu Zadruga" kao omiljena osoba.

Foto: YouTube screenshot

Ja sam o Kiji imala lepo mišlejnje, dok nisam ušla! Mislila sam da je žrtva, ali ona glumi žrtvu! Vidim! Ušla je sa namermo da izigrava jadnicu! - izjavila je Miljana Kulić.

Trudna zadrugarka smatra da Kristina Kockar, ma koliko god se pričalo po "Zadruzi" da između njih postoje ljubavni signali, ipak ne gaji osećanja prema Filipu Đukiću što se svidelo Mariji Ani Smiljanić.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Glumi skromnu i finu. Ona je samo dobra glumica, ona plače zbog onoga što je bilo pre dve godine, a nije joj teško ovo što Sloba radi sa Lunom, što je gledala na TV-u kako ju je prevario - nastavila je Miljana.

Foto: TvPink Printscreen

Samo nekoliko sekundi nakon Miljanine izjave, ovim zadrugarima, pridužio im se upravo Filip Đukić, a Kristini Kockar su rekli da ne prilazi i priznali da je ogovaraju. Kako je sve izgledalo možete pogledati u video-prilogu u nastavku.

PROČITAJTE: Jelena Krunić SAŽALJEVA Kiju: Sve mi je to IZOPAČENO i niko ono nije zaslužio! (VIDEO)

Autor: S. K.

#Kristina Kockar

#Miljana Kulić

'