AKTUELNO

Sve mu rekao u lice!

Miki Đuričić prekinuo je izlaganje Teodore Džehverović u pabu, dok je pričala o trenutno bivšem dečku Anđelu Rankoviću i njegovoj majci, kako bi očitao lekciju svom najboljem drugu u rijalitiju "Zadruga", Bori Santani.

Foto: RTV Pink

Pčelar iz Kupinova zamerio je muzičaru što je od Divne DNK otuđio mleko, a kasnije nije želeo to da prizna. Takođe, Miki je prebacio Bori i prisan odnos sa Saškom Karan, sa kojom se Đuričić često oštro posvađa.

Foto: RTV Pink

Što lažeš? Ukrao si mleko! Što kradeš od Divne i onako nema sreće! Ona kuka tamo i plače sad. Vadiš se lažima. To me nervira. Što nisi ukrao mleko od Saške? Ispao si go*no kao i ona! - vikao je Miki na Boru.

Foto: RTV Pink

Ovaj zadrugar dodao je kako već mesecima pokušava da promeni neke Borine navike koje smatra da nisu ispravne, ali da mu to ne polazi za rukom.

Foto: RTV Pink

Go*nar ostaje go*nar! Sa Saškom si učestvovao u više krađa! Pi*ka si! Pi*ka od čoveka! Ja glumim prevaranta, ti si prevarant klasičan! Što Sašku ne naduvaš? Ja ovo tebi govorim da dođeš sebi! Sujetan si, kvaran, ponižavaš! Ili sve je*i ili nemoj nikoga, ne možeš selektivno! Gurao si Divni jezik u uvo! Druže, pazi šta radiš - nastavio je Đuričić.

PROČITAJTE: Maca STAVILA TAČKU NA VEZU sa Borom, a onda BACILA OKO NA NJEGA! (VIDEO)

Autor: S. K.

#Bora Santana

#Miroslav Miki Đuričić

'