AKTUELNO

I to pred Lunom!

Veliki šef prošle noći obavestio je zadrugare da su pali zadatak u kome su trebali da budu anđeli i đavoli, zbog čega neće biti organizovana žurka i ove nedelje, po drugi put za redom.

Foto: RTV Pink

Nakon pisam ukućani su održali sastanak u toku koga su iznosili svoje stavove. Kada je došao red na Slobu Radanovića, on je uspeo da se posvađa sa svojom još uvek zakonitom suprugom Kristinom Kockar.

Foto: RTV Pink

Po ko zna koji put dobijamo kreativan zadatak. Toliko nismo bili kreativni, da me je blam. Ja ne znam šta treba da nam pište još na uvo - pričao je Sloba o trenutku kada ukućani ne ustaju odmah nakon zvona koje ih budi.

Foto: RTV Pink

Pa ti si taj! Od trideset ljudi, desetak ljudi ustane. Nije baš da se uvek probudiš! Počnite od sebe prvo - umešala se Kija.
Ja počinjem od sebe prvo, a tebe sam ja ovde izgleda bolna tačka! Ne zanima me tvoje mišljenje! - vikao je Sloba na Kristinu.

Foto: RTV Pink

Ni mene tvoje ne zanima, pa te slušam! Nemoj da se tripuješ da si bitan nešto! Govorim ti kao zadrugar zadrugaru! Ako hoću nešto da ti kažem, reći ću ti! Nemoj da misliš da je nešto lično! Nemoj da se tripuješ! Lepo ti kažem! Počni od sebe - odbrusila mu je Kija.

Sloba je nakon svađe sa suprugom pred devojkom Lunom Đogani, uspeo da se posvađa i sa Markom Miljkovićem, a kako je sve izgledalo možete pogledati u video-prilogu koji se nalazi u nastavku teksta.

PROČITAJTE: SLOBU PRESKOČILA: Jelena Krunić nije želela da pruži ruku pevaču, on ostao šokiran! (VIDEO)

Autor: S. K.

#Kristina Kockar

#Sloba Radanović

'