AKTUELNO

Nije joj lako!

Marija Ana Smiljanić nedavno je ušla u rijaliti koji obara sve granice gledanosti, Zadrugu, i unela pravu pometnju. Njena veza sa Filipom Đukićem nije završena na pravi način napolju te su svi čekali da vide šta će se između njih dogoditi. Kako je Filip postao blizak sa Kijom Kockar, koju je postavio za omiljenu osobu pa sad sa njom spava u hotelu, kao i Zoranom Stefanov, sa kojom je imao više od prijateljskog odnosa, sve je zanimalo da li će ona i sa njima ući u sukob.

Foto: TV Pink Printscreen

Marija Ana je priznala juče Teodori Džehverović da ne oseća ništa prema Đukiću ali da joj nije svejedno zbog svega što se dešava te da ne razume Kiju zašto uopšte provodi vreme sa njim ukoliko zna da on ima nezavršenu ljubavnu priču napolju. Sinoć je pričala i sa Zoranom Stefanov kojoj je rekla da je baš briga za sve i da može da radi šta hoće.

Foto: TvPink Printscreen

Neposredno posle toga došlo je do rasprave između Filipa i Marije Ane jer je ona pominjala neke ljude koji nisu u Zadruzi:

Nemoj to da pominješ, šta upoređuješ bre? - upitao je Filip.
Što da ne upoređujem? Rekla sam samo kako je bilo. Da je tebi neka devojka ovde dala, ti bi imao se*s! Ja nisam glupa, ne znam kad ćeš to da shvatiš. Šta ti misliš, da ja ne znam da bi je*ao? Ja neću ništa od tebe, ti mene napadaš, hoćeš da se svađaš sa mnom zato što sam ja ušla ovde! Napad je najbolja odbrana! Ako ti je teško bolje se sklanjaj od mene, nećemo blejati zajedno i to je to! Šta misliš, da je meni lako da te gledam ovako?! A opet, mislim i da glumiš zato što ti ni sa jednom ovde ništa nije uspelo i tražiš sad da budu neka dešavanja kao što je bilo na Farmi. Ako sam ušla, treba da ti bude drago što sam ušla. Gledala sam šta si radio iako sam rekla da neću. Kad mi je bilo najpotrebnije da pomeneš moje ime, nisi to uradio u prvih mesec dana. Ja imam argumente za sve što sam rekla - odgovorila mu je ona.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti si zato ovde i ušla, da ispadneš žrtva a ja da ispadnem indijanac! Ne moraš da plačeš. Moje ponašanje ovde je dovelo do toga da tebe boli ku*a - napao je Filip.
Ja nisam ovde došla da sebe predstavim kao žrtvu! Ja sam pila antidepresive, nisam ništa mogla da radim. Ti si sad žrtva ovde! Nije mi namera da bilo šta glumim ovde, rekla sam i Zorani opušteno ako želi nešto i koja god! Isto mi je da l' sam ovde ili te gledam na TV-u. Ja sam spremna da ti budem prijatelj! Šta hoćeš sad posle svega?! Ja i da osećam nešto, šta hoćeš! Jesi se zapitao kako je meni bilo kad si ti ušao?! - urlala je ona na njega nakon čega je počela da grca u suzama.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: ZALJUBLJEN SAM U ANU! Miljana izvukla priznanje iz Janjuša, pa mu spomenula ženu! (VIDEO)

Nakon ove svađe, Marija Ana je pričala u dvorištu sa Janjušem i Milanom Miloševićem o svemu što se desilo, te otkrila da je saznala od Filipovih prijatelja da je on imao plan da se približi Teodori Džehverović. Kako je ova svađa izgledala i šta se još izdešavalo između njih dvoje, pogledajte u snimku ispod:

Autor: N. Vujčić

#Ana Marija Smiljanić

#Filip Đukić

#Rijaliti Zadruga

'