AKTUELNO

Patila je zbog njegovog ponašanja.

Luna Đogani je u najpopularniji rijaliti ,,Zadruga"  ušla kao samostalan igrač, ali tokom boravka u Beloj kući za mnoge je postala ,,Ljubavnica" s obzirom na to da je zbog nje Slobodan Radanović ostavio svoju ženu i svu pažnju preusmerio na nju.

Kako je poznato da je Luna dete poznatih roditelja, te da je u svetu estrade imala mnoge prednosti, ona je u razgovoru sa Marijom Anom Smiljanić priznala kakav je njen život u spoljašnjem svetu.

Foto: TV Pink Printscreen

Mene ljudi uopšte ne shvataju, ja sam dete poznatih roditelja, ali to ne znači da sam ja loša. Ako neko uradi silikone, šta to znači, da je neko ku*va? Nijedna moja veza nije bila nešto specijalno ili kombinacija, šta god, svi su me mnogo razočaravali. A šta meni fali, ja sam i lepa i zgodna, dobro izgledam, pametna sam - rekla je, između ostalog, Luna.

U nastavku je pričala o nečemu što je bila potpuna suprotnost od onoga što joj se izdešavalo u najpopularnijem rijalitiju ,,Zadruga". Sloba je prema njoj pokazao poštovanje i ljubav, a pre toga je Luna o tome mogla samo da sanja.

Foto: TV Pink Printscreen

Moja porodica je uvek bila upućena u to sa kim sam i šta sam. Za Srđana su svi znali. On mene nikad nije upoznao sa porodicom, ništa o njemu nisam znala, baš me krio i to mi je mnogo smetalo. U suštini nikad nisam imala nekog ko će ponosno da me drži za ruku i da kaže da sam ja njegova devojka. Sve to mi se jedino desilo samo sa Slobodanom.

Povodom ovoga, pokušali smo da stupimo u kontakt sa pominjanim Srđanom, ali on nije bio raspoložen za ovakvu vrstu eksponiranja, pa je ukratko odgovorio:

- Ne dajem ovakve vrste intervjua, jer ne želim tu vrstu eksponiranja. Hvala na razumevanju.

U ovom razgovoru, Luna je otkrila šokantne detalje o svemu što je proživela sa svojim bivšim momcima, a detaljno možete pogledati u videu ispod.

K.R.

#Ana Marija Smiljanić

#Luna Đogani

'