AKTUELNO

Svima je zanimljivo njihovo drugarstvo.

Nakon puštenog video-snimka u kome su Marko Janjušević Janjuš i Ana Korać bili veoma bliski, Janjuš je bio nervozan. Novinar Milan Milošević rekao je kako smatra da između košarkaša i Ivanjičanke nema ljubavnih emocija.

Foto: RTV Pink

U celu raspravu umešala se i Miljana Kulić, koja je govorila kako Janjuš u Ani vidi svoju ženu. Kada se tema promenila, Janjuš je sa Milanom razgovarao o svemu u na sofi u dnevnoj sobi i tom prilikom njih dvojica ušli su u raspravu zbog jedne rečenice koju je izjavio novinar tokom komentarisanja priloga.

Foto: RTV Pink

Janjuše, ti treba da razmisliš o onome šta si pričao! Sto posto to nisam rekao! Ja znam da si ti sada nervozan - govorio je Milan Janjušu.
Nemoj da pričaš gluposti! Rekao si "zbog deteta"! To su gluposti! To je ružno sa tvoje strane! Ispada da patim zbog nje (Ane), a ne zbog deteta - rekao je Janjuš.

Foto: TvPink Printscreen

Ja znam da si ti sada sk*njan zbog deteta! Znaju svi! Ja se izvinjavam! Koji ti je đavo? Što mene sada napadaš? Nisam rekao tako, jer nisam tako mislio. Prvo sam rekao "zbog deteta" i sada se on ljuti na mene što sam ja rekao! Sad mu je Milan kriv - nastavio je Milošević.

Foto: TvPink Printscreen

Ana Korać ovu situaciju sa Janjušem, komentarisala je sa Mikijem Đuričićem koji je ranije provodio dosta vremena za košarkašem. Miki je savetovao Anu da ne bude toliko bliska sa košarkašem.

Foto: RTV Pink

Ne radi ovo! Znam da se sprdate, ali ja da sam napolju rekao bih "koga ovi za*ebavaju" - rekao je Miki Ani.

Nakon svega Milan Milošević javno se izvinjavao Janjušu, a kako je sve izgledalo možete pogledati u video-klipovima ispod.

Autor: S. K.

#Ana Korać

#Marko Janjušević

'