AKTUELNO

Gaji simpatije prema njoj.

Već dva dana se snima film u rijalitiju "Zadruga" čiji su glavni akteri stanovici Bele kuće. Zasluge za scenario je pokupio Sloba Radanović, koji je smislio celokupnu koreografiju i čak zamislio kako svi glumci treba da budu odeveni. Kao rediteljka se prijavila Kristina Kockar, koja se odlično snalazi u ovoj ulozi, s obzirom na to da je imala iskustvo u ovome, dok je pomagala svom suprugu da snimi spot za pesmu.

Foto: Printscreen Youtube

Jedan deo filma zadrugari su snimali u pabu, a po scenariju Nemanja Đerić Đekson i Jelena Krunić su dobili uloge da glume par koji je zaljubljen, što im očigledno nije teško palo, jer je Đekson priznao da ga ona privlači.

Foto: Printscreen Youtube

Pusti ih, okreni se ka meni, hoću da se njuškamo, nosoiću moj lepi - rekla je Krunićka, a onda je nastao tajac.

Njihove usne su se približile, a onda je Đekson rekao: "Šta sad čekate", na šta su se svi nasmejali i prokomentarisali da je ova scena odlično snimljena.

Foto: Printscreen Youtube

Oni su vodili razgovore šapućući jedno drugom na uvo, a vreli pogledi, grickanje, štipkanje i maženje ispod kaputa u toku pauza je ono što nije pisalo u scenariju, bar ne u onoj meri u kojoj su to oni radili.

Pročitajte još: TRUDNA ĆERKA ZADRUGARKE ZA PINK.RS otkrila zašto majku nije upoznala sa dečkom I KAKVA JE TEŠKA SUDBINA ZADESILA PEVAČICU!

Kakva je atmosfera vladala dok je bilo snimanje, možete pogledati u video-snimku koji se nalazi ispod teksta.

Pink.rs

#Jelena Krunić

#Nemanja Đerić Đekson

#Rijaliti Zadruga

#Zadruga - RTV Pink

'