AKTUELNO

Lažna vest o smrti voditeljke "Zadruge" potresla je njene najmilije, gledaoce Televizije Pink, kao i celokupnu javnost.

Popularna voditeljka Televizije Pink Dušica Jakovljević od 6. septembra prošle godine vodi "Zadrugu", najimpresivniji i produkcijski najzahtevniji rijaliti na ovim prostorima. Za to vreme desile su joj se brojne prelepe stvari, ali i jedna koju se trudi da što pre zaboravi.

Foto: TvPink Printscreen

Budući da je pod lupom javnosti, kao i da svaki njen korak i rečenicu prate milioni gledalaca Televizije Pink, i Dušica je često predmet komentarisanja, najčešće meta pozitivnih, ali ponekad i negativnih kritika iz kojih je proistakla morbidna šala koja joj je donela niz problema. Naime, društvenim mrežama proširila se umrlica sa njenom slikom, imenom i prezimenom, što je potreslo sve koje je vole.

Foto: TvPink Printscreen

- Sad kad gledam ovo, malo sam, onako, emotivna. Tog momenta kada sam ja to videla, kada su mi poslali, uopšte nisam shvatila kao nešto strašno, mislila sam:"Šta ima veze, neko je napravio neslanu šalu". Međutim, onda su počeli moji prijatelji da se javljaju, bili su šokirani - započela je priču Dušica, a potom dodala da je vest o umrlici ubrzo stigla i do njene maloletne dece, kojoj je morala da objašnjava o čemu se tu, zapravo, radi.

Foto: TvPink Printscreen

- Moja deca su čula da postoji umrlica, oni ne znaju šta je to... Onda su oni pomislili da meni neko preti direktno, pa sam onda morala i njima da objašnjavam. Ta nečija neslana šala, morbidna, pretvorila u problem! Ali, to nije prvi put da se to dešava. Mnogim našim sportistima su pravili umrlice... Moram da priznam, razmišljala sam mnogo o tome. Dok ne osetiš na svojoj koži, ne shvataš težinu toga.

Lepa voditeljka najgledanijeg rijalitija na ovim prostorima očekivala je podršku svojih kolega iz novinarskih udruženja, međutim, ona je izostala.

Foto: TvPink Printscreen

- Htela sam da podignem krivičnu prijavu protiv NN lica, ali od svega toga sam odustala jer mislim da je taj neko dobio i dovoljno pažnje samim tim što smo o tome pričali i u emisiji. Negde sam očekivala da će reagovati udruženja novinara, da će bilo ko od kolega koji nisu na Televiziji Pink, naravno, i štampanih medija, reći bilo šta. To je izostalo... Kud koji, mili moji, život ide dalje - izjavila je Dušica kroz osmeh u emisiji "Premijera - Vikend specijal".

Pink.rs

#Dušica Jakovljević

#Premijera-Vikend specijal

'