AKTUELNO

Pevačica je neutešna zbog gubitka prijatelja i kolege.

Mladi pevač Đurađ Đuki Đuranović izgubio je život  tokom noći u saobraćajnoj nesreći, a ova tragedija pogodila je njegove najbliže, ali i pevačicu Anabelu Atijas koja mu je bila bliska drugarica i koja mu je pomagala u karijeri.

Anabela je van sebe zbog ove nesreće i kroz suze je otkrila da je pevač dobio bebu pre samo sedam dana.

- Pre tri dana smo se čuli. Čestitao mi je rođendan. Obećao mi je da će doći naknadno da proslavimo i da se družimo. Bebu je dobio pre nedelju dana. Bio mi je podrška. Ne mogu da verujem da ga nema - rekla je pevačica koja je u šoku i koja je za smrt kolege i prijatelja saznala 20 minuta pre našeg poziva.

Foto: Printscreen Youtube

- Sad sam se kumom njegovim čula. Njegova porodica je u šoku, ne znaju još šta se tačno dogodilo - kroz jecaje kaže Anabela.

Ona i Đurad su snimili duetsku pesmu "U mraku" i ona ističe da su bili izuzetno vezani.

- On je bio jedan od najdražih ljudi u mom životu. Kao da mi je bio srodna duša. Ostali smo u predivnim prijateljskim odnosima i moj suprug ga je obožavao i on njega. Blagoslov je da imaš takvog prijatelja. Bio je anđeo. Velika tragedija je ovo što se dogodilo. Toliko sam tužna, kao da mi je rod rođeni. Mnogo sam ga volela zaista - priča Anabela kroz plač.

Foto: Printscreen Youtube

On je često dolazio u Beograd i baš tada je bio smešten kod Anabele.

Uvek je bio drag gost u mojoj kući. To je bila ljudina, borac veliki - ističe Anabela Atijas.

Autor: Pink.rs

#Anabela Atijas

#Kolega

#pevač

#pevačica

'