AKTUELNO

Šaban je potpuno iskreno odgovarao na pitanja u vezi sa koleginicom iz crvenih stolica.

Kralj narodne muzike Šaban Šaulić otvoreno je pričao o tome šta misli o koleginici Aleksandri Radović, koja sedi pored njega u crvenoj stolici "Pinkovih zvezda", najgledanijeg takmičenja za pevačke zvezde u regionu.

- Ja sam od nekih prijatelja čuo da je ona pevala neke svadbe, a znam da se na svadbama ne pevaju pop pesme. Znači, morala je da zna i narodnjake. A što se sad ona malo ograđuje od narodnjake, to je već nepošteno sa njene strane. Ipak, i ona među nama četvoro koji smo narodnjaci i koji ne šikaniramo i ne podcenjujemo pop muziku. Čak i glasamo onako svesrdno kad neko peva tu vrstu muzike koju ona peva, koju stvarno izuzetno dobro peva - objasnio je Šaban.

Foto: undefined

Njega vređa kada Aleksandra pominje narodnu muziku u negativnom svetlu.

- Plašim se da ona gleda da se time brani od nas, a nema baš nikakvog razloga jer mi ne potcenjujemo i ne šikaniramo njenu vrstu muzike. Tako da ne znam zbog čega ona to govori - rekao je pevač.

Foto: YouTube screenshot

Ipak, on veoma poštuje koleginicu i nema ništa loše da kaže za nju.

- Nemam baš protiv nje, ništa sem što je nepoštena prema nama, pošto u nekim komentarima pominje našu muziku u lošem kontekstu, da ona to ne voli, da ona to ne sluša - iskren je bio Šaban.

Autor: V. T.

#Aleksandra Radović

#Pinkove zvezde

#Šaban Šaulić

'