AKTUELNO

Želi da se što pre dovede u red!

Darko Lazić uskoro će, kako je sam najavio, promeniti svoj emotivni status, a osim što će na brak sa Anom Sević staviti tačku, rešio je da promeni i dodatne segmente svog života.

Foto: Pink.rs

Folker će uskoro promeniti mesto prebivališta, zbog čega već uveliko uz pomoć agencija za prodaju nekretnina traga za prostranim dupleksom u blizini njegovog i Aninog porodičnog doma, kako bi bio blizu ćerkice Lorene, koju želi da viđa kad god ima slobodnog vremena. Takođe, Darko je ozbiljno rešio i da promeni svoj fizički izgled i konačno se, posle više godina, otarasi viška kilograma.

Budući da su se godine nezdravog života odrazile na njegov fizički izgled, samim tim i na zdravstveno stanje, Darko je čvrsto rešio da se dovede u red, te je angažovao ličnog trenera uz čiju će se pomoć do leta otarasiti masnih naslaga i rešiti viška kilograma.

Foto: Instagram

Nema sumnje da će ova odluka iznenaditi sve, a pogotovo Anu, budući da je poznato da ga godinama unazad niko nije mogao naterati da otpočne sa treninzima i pozabavi se svojim zdravljem i fizičkim izgledom.

D. T.

#Ana Sević

#Darko Lazić

'