AKTUELNO

Oni i dalje ne prihvataju da se među njima nešto dogodilo.

Zadrugari su večeras imali prilike da gledaju snimke koji su nastali prethodnih dana, a kojima nisu svi prisustvovali. Prvi snimak za večeras bio je onaj u kom su Kristina Kockar i Filip Đukić, kako se činilo, imali se*s u kupatilu u hotelu.

Foto: TvPink Printscreen

Mene je sramota ako ljudi misle da ja ovako imam se*s. Ja ne znam šta se čulo iz tog toaleta, može da se čuje milion zvukova, kanta, naš smeh, vraćala sam snimak šta smo pričali, šest dana smo bili u hotelu. To je bio neki poslednji ili pretposlednji dan i morali smo što pre da raširimo to, ja sam ušla kada se Filip kupao, zvao me je da vidim neke crne dlake Saškine, ja ušla i vidim njega, kupa se, reko "dobro, već sam te videla golog". Mi smo baš zatvorili vrata. Šta god da kažemo, neće nam se verovati - rekla je Kija.

Pored Kije, i Filip je pokušao da opravda svoje postupke pred kamerama.

Foto: TvPink Printscreen

Ja opet kažem da to ne mora ništa da znači, vi ne znate šta smo mi radili, da li smo lupali o zid, šta smo radili. Ja sam rekao sinoć, ovo je igra i mi imamo prava da se igramo, a na vama je da odlučite - prokomentarisao je Filip.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Kako su se sinoć pomirili, Marija Ana je bila zaprepašćena onim što je videla, ali je dala samo kratak komentar.

Meni se Filip zakleo da gleda Kiju kao drugaricu, ako sam opet ispala glupača, vreme će pokazati i to je to - Marija Ana.

Slobodan Radanović je imao sumnjivu reakciju, kada je Kija izjavila da je mnogo puta obišla striptiz klubove.

Foto: RTV Pink

Ja sam i za to kriv. Ja bih se samo ogradio, ne želim da komentarišem, jer bih ispao licemer.

Ovaj video klip izazvao je burne reakcije i ostalih ukućana, a rasprava je poprilično dugo trajala. Detaljno možete pogledati u nastavku.

N.Vujčić

#Filip Đukić

#Kristina Kockar

'