AKTUELNO

Bio je iskren.

U Beloj kući se nakon prikazanog snimka gde se pretpostavlja da su Kristina Kockar i Filip Đukić imali se*s povela velika polemika koja traje već nekoliko dana. U toku sinoćne igre istine Bora Santana je upitao Slobu Radanovića, Kijinog još uvek zakonitog supruga da li misli da između njih postoje emocije i šta se zapravo desilo u kupatilu.

Foto: Pink.rs/TvPinkPrintscreen

Bio bih licimeran da govorim na tu temu... Nisam mnogo zalazio u njihov odnos, ali mislim da je bilo nekih emocija. Da se sviđaju jedno drugom ili nešto više, ne znam da li su to neke emocije. Bar mislim da su se svideli jedno drugom. Što se tiče snimka, kao što je rekao Mića, tu ne mogu ništa da tvrdim. Nemam adekvatno objašnjenje za one zvukove - rekao je Sloba.

Foto: Printscreen Youtube

Reci šta iskreno misliš. da li samja imala seks sa njim, mislis, a - bila je zabrinuta Kija.
Iskreno mislim da je bilo nešto. Mogu da verujem njima na reč da nije bilo, ali po snimku mislim da je bilo nešto... Mislim da je bio seks. Ja to nikome ne zameram i da jeste bilo nemam dokaze, ali mogu da iznesem svoje mišljenje - bio je iskren Radanović

Foto: Printscreen Youtube

Kija je bila zatečena onim što je Radanović rekao, jer je očekivala njegovu podršku. Nakon ovih reči, njeno raspoloženje se vidno promenilo.

Pročitajte još: Krunićka UPUTILA JAVNO IZVINJENJE svom dečku: Poljubac se desio ranije nego što ste svi vi znali! (VIDEO)

Kako je izgledao razgovor ovo dvoje supružnika pogledajte u narednom video-snimku.

Pink.rs

#Filip Đukić

#Kristina Kockar

#Rijaliti Zadruga

#Sloba Radanović

#Zadruga - RTV Pink

'