AKTUELNO

Nije mogla da se izbori sa svojim lažima.

Zadrugari su večeras odgovarali na pitanja novinara, a glavna tema o kojoj se već danima diže halabuka u Beloj kući je odnos između Kristine Kockar i Filipa Đukića.

Foto: Printscreen Youtube

Novinar najbržeg portala u Srbiji, Pink.rs, Darko Tanasijević je postavio Kiji pitanje zašto se u toku žurke u pripitom stanju poverila Slobi Radanoviću, njenom još zakonitom suprugu da je Đukić izjavio da je zaljubljen u nju, da bi sutradan preokrenula tu priču. Naime, rekla je da svi ukućani komentarišu da on gaji emocije prema njoj.

Foto: TV Pink Printscreen

Osećam odgovornost da mu priđem i on je jedina osoba kojoj treba da se ovde pravdam i zbog sam sutradan pričala sa njim šta ljudi pričaju i zanima me njegovo mišljenje.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona ima potrebu da se pravda dečku kog konstantno napada. Pre četiri dana je vrištala na njega i govorila mu svašta, "Da je najgori i da će da ga napada do kraja rijalitija". Napolju ima dečka kog voli i ima potrebu da se pravda dečku koji je našao drugu ženu koju voli. Je l' mene neko za*ebava ovde? - bio je besan Miki na ono što je Kristina odgovorila.

Kija nije želela konkretno da odgovori na pitanje novinara, a njena nervoza povodom ovoga je bila očigledna.

Pročitajte još: Filip POBESNEO zbog onog što je Miljana rekla O NJEMU I KIJI: LAŽEŠ KAO PAS! (FOTO)

Šta je Kristina rekla u svoju odbranu možete pogledati u narednom video-snimku.

Pink.rs

#Filip Đukić

#Kristina Kockar

#Rijaliti Zadruga

#Sloba Radanović

#Zadruga - RTV Pink

'