AKTUELNO

Pored Radoša Bajića, režiju potpisuje i Dejan Zečević, autor brojnih filmskih, serijskih i dokumentarnih ostvarenja.

Nakon višemesečnog snimanja, premijerno emitovanje vikend-serije "Šifra Despot" se očekuje u petak 16.02.2018. od 21 čas na televiziji Pink. Svakog petka, subote i nedelje od 21čas gledaoci će uživati u delu autora i scenariste Radoša Bajića. Tvorac najgledanijeg domaćeg igranog programa je, kao i njegov kolega na setu Dejan Zečević, ubeđen da će i ova TV serija osvojiti srca gledalaca .

Foto: Srđan Stevanović

Vikend-serija "Šifra Despot" je elegična socijalna komedija naravi i mentaliteta, smeštena u ambijent metropole, ali podjednako i u autentična srpska predgrađa, varošice, gradove, sela i zaseoke. Ne napuštajući nijednog trenutka životne vratolomije glavnog junaka serije, pomalo nespretnog, ali veoma talentovanog kompjuterskog programera Despota Despotovića, kog tumači glumac Đorđe Marković, serija će u tematskom, vizuelnom i socijalnom smislu oslikati vreme u kom živimo.

Foto: Srđan Stevanović

Radoš Bajić, osim scenarija, potpisuje i režiju, zajedno sa rediteljem Dejanom Zečevićem, istaknutim autorom brojnih filmskih, serijskih i dokumentarnih ostvarenja. S obzirom na to je ekipa od septembra, gotovo svakodnevno snimala u raznim uslovima, Dejan je sa nama podelio svoje utiske.

Mnogo radimo, ima mnogo posla i mnogo materijala da se snimi, prilagođavamo se raznim stvarima, okolnostima i vremenu. Ali volim svoj posao. Volim da sa zadovoljstvom idem na posao i da se u tom radu, koji ume da bude i težak, i dobro provedem, da radim u atmosferi koja mi prija, što je slučaj sa ovom serijom - rekao je poznati reditelj.

Foto: Promo

Na projektu je angažovano više od 160 glumaca, gde glavne uloge tumače Đorđe Marković, Tamara Krcunović, Branka Šelić, Rale Milenković i Ljiljana Stjepanović, te Olga Odanović, Mihajlo Janketić, Lidija Vukićević, Aleksandar Srećković Kubura, Branislav Lečić, Marijana Mićić, Ivan Bosiljčić, Danica Maksimović, Zinaida Dedakin, Nela Mihailović, Danica Todorović, Milan Kalinić, Anastasia Mandić, Isidora Minić, Nada Macanković i mnogi drugi, a Zečević ističe da mu rad sa njima predstavlja zadovoljstvo.

- Moj posao se u najvećoj meri zasniva na kontaktu sa glumcima, i tu uvek vlada dobra atmosfera. Nema mesta za probleme kada je u pitanju komunikacija, jedino problematično može da nam bude snimanje u teškim vremenskim uslovima, nepristupačne lokacije, neki tehnički razlozi - objašnjava Dejan.

Foto: Srđan Stevanović

Ekipa snima na brojnim lokacijama širom Srbije i regiona, a zahvaljujući dobroj atmosferi na setu, lakše se podnose loši vremenski uslovi i druge okolnosti.

- Napredujemo iz dana u dan, snimili smo mnogo materijala, ali ima još da se snima. Zadovoljan sam tokom snimanja, mislim da će biti interesantno i zabavno, i u principu, nadam se da će publika uživati - kaže Dejan.

Foto: Promo

Foto: Srđan Stevanović

Vikend-serija "Šifra Despot" se snima najsavremenijom tehnikom, na lokacijama u Beogradu, Smederevskoj Palanci, Vrnjačkoj Banji, Irigu, Šapcu i mnogim drugim gradovima i selima širom Srbije, a angažovani su provereni autori, saradnici, filmski radnici i eksperti za proizvodnju, obradu i montažu serijskog TV programa.

Premijerno emitovanje vikend-serije "Šifra Despot" zakazano je za 16. februar u 21 čas na programima TV Pink širom regiona, a sve novosti sa snimanja pratite na Instagram stranici klikom OVDE ili na Facebook stranici klikom OVDE.

Autor: M. Đurović

#Branka Šelić

#Dejan Zečević

#Ljiljana Stjepanović

#Radoslav Milenković

#Radoš Bajić

#Tamara Krcunović

#Televizija Pink

#serija

#Đorđe Marković

#Šifra Despot

'