AKTUELNO

Ni tužba ga nije uplašila.

Odmah na početku emisije "Amidži šou" Ognjen Amidžić je pitao Acu Lukasa o njegovom negativnom stavu o homoseksualcima, koji je izneo u jednoj emisiji, zbog čega je dobio tužbu.

- Kajem se samo što nisam ispričao i vic. Ne kajem se, nisam ništa ružno rekao, nego ono što ja milim i ono što jeste. To 80 posto ljudi u Srbiji misli - izjavio je Aca i dodao:

Foto: TvPink Printscreen

- Definitivno smatram da im prava nisu ugrožena i ako će neko da me tuži zbog toga nek me tuži. I definitivno sam protiv toga da gej parovi usvajaju decu, ali to ne odlučujem ja, nego vlast, ali i ako se to desi, ja ću opet biti protiv toga - rekao je on, a onda ispričao vic o homoseksualcima koji su usvojili dete.

Zatim ga je voditelj pitao što šta bi radio kad bi mu sin Andrej, koji je bio gost zajedno sa njim, došao i rekao "tata, ja sam homoseksualac".

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: RASTA SE KONAČNO OGLASIO i otkrio u kakvim su odnosima on i Ana!

- Šta da kažem, čestitao bih mu. "Važi sine, sve u redu, čestitam ti, nek ti je sa srećom". Nemam ništa protiv toga, samo se ne slažem sa nekim stvarima, ne slažem se sa tom Paradom, a nemam ništa protiv homoseksualaca - rekao je on i dodao da poznaje veliki broj homoseksualaca.

Autor: V. T.

#Aca Lukas

#Homoseksualci

#pevač

#sin

'