AKTUELNO

Ne može da odoli njegovom glasu.

Dok je žurka bila najveselija do sada, Kristina Kockar je sve vreme igrala i pevala uz piće i muziku, a svaka pesma je u njoj budila posebne emocije.

Iako se više i ne trudi da se suzdrži od svega što je podseća na njenog još uvek zakonitog supruga Slobu Radanovića,a opet je poklekla pred njim kada se latio mikrofona i popeo na binu.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Sloba je zapevao nekoliko pesama, a među najomiljenijim odabrao je: ,,Meni je s tobom sreća obećana", ,,Idi drugome" i ,,Samo oči da ti gledam". Kija se i te kako radovala ovim pesmama, čak je sve vreme bila najveselija od svih, a svaki ritam ispratila je u punom sjaju dok su svi gledali pravo u njih.

Kako je Kristina ponovo privukla svu pažnju time što još uvek uživa u njegovom glasu, Luna Đogani se na kratko povukla iz tog prizora koji je zatekla, pa je navodno igrala poker sa ostalim zadrugarima.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Luna je bila vidno iznervirana, a sudeći po njenom ponašanju očigledno je da ukućanka oseća veliki strah da će Sloba u jednom momentu popustiti i vratiti se svojoj ženi.

Kija je nastavila da ga sluša, a onda je prišao Lepi Mića koji je rekao nešto što joj je dalo veliku nadu:

Pomirićemo te sa Slobom, nemoj da brineš!

Foto: Zadruga - RTV Pink

Za njim je krenula i Saška Karan koja je izjavila da bi najviše na svetu volela da se ovaj par pomiri, s obzirom na to da su imali vezu od 5 godina i da njihova ljubav zaslužuje bar još jedan pokušaj.

Kako je ovo izgledalo i kako biste i vi ovo prokomentarisali pogledajte video u nastavku ovog teksta.

K. Ristić

#Kristina Kockar

#Luna Đogani

#Sloba Radanović

'