AKTUELNO

O ovome nikada nije pričao, a njegova priča će mnoge rasplakati.

Iako je poznato da Miki Đuričić ima oko 40 godina, njegov ljubavni status se još uvek nije promenio, a osim što se još uvek nije oženio on je trenutno još uvek slobodan momak.

Kako su se mnogi začudili zbog čega jedan od najpopularnijih rijaliti igrača još uvek nema potomke, a ni ženu, Miki je svojim najboljim drugarima u rijalitiju Bori Santani i Banetu Čolaku otvoreno priznao da ima zdravstvenih problema, te da zbog toga ne može da ima decu i da je zbog toga svaka njegova veza pucala.

Foto: TvPink Printscreen

Imao sam dve žene. Živeli smo jedan duži period, pokušavali smo, ali nije išlo. Izgleda da je do mene, zato što se jedna porodila, posle se udala. Meni odgovara žena koja živi svoj život, jednom ja kod nje, pa ona kod mene.Nisam ja za zajednički život, kad si u braku menjaš život totalno - priznao je Miki.

Neretko je pričao o svojim devojkama, ali je zato izjavio da je nekada bio mnogo zaljubljen u jednu devojku i da kao nju više nikada i nikoga nije zavoleo.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Meni treba neko ko će da me skapira, da ne misli da ja ne obracam pažnju na nju. Ja sam se razočarao u jednu devojku, volela karijeru, a ja bio depresivan, ali nisam mogao više i gotovo. Ja sam baš bio u nekoj čudnoj situaciji, voleo sam je, ali ni ona nije bila onakva kako se predstavila. Njeni svi bili protiv mene, tako da je to moralo pući i hvala Bogu što je tako. Nismo mi jedno za drugo. Za jednom patim i dan danas, to je bilo pre 8 godina. Ona mi je baš najveća ljubav, nisam je video 6 godina, nikad mi se vise nije javila ni ja njoj. Jednom sam je sreo slučajno na ulici, a ja sa devojkom iz Ns-a išao na koncert. Kad se nje setim nije mi dobro, ali to je bilo 2009 godine - rekao je Miki.

Foto: Printscreen Youtube

Boru i Baneta je baš dirnula njegova životna priča, pa su nakon njegovog izlaganja na trenutak ostali bez teksta. Miki je bio veoma hrabar da prizna zbog čega je i dan danas ostao sam, a nekada je izjavljivao da se nikada neće oženiti bez ovih razloga koje je ispričao u najpopularnijem rijalitiju koji prati milionski auditorijum i koji obara sve rekorde gledanosti.

Kako ste se vi osećali dok ste slušali Mikijevu životnu priču? Detaljno možete pogledati u nastavku.

K. Ristić

#Bane Čolak

#Bora Santana

#Miroslav Miki Đuričić

'