AKTUELNO

Takmičar na sve načine prikriva zbog čega se toliko oseća loše.

Voditeljka Katarina Nikolić imala je još jedno žestoko pitanje, a koje su gledaoci poželeli da čuju: ,,Je l' moguće da te Anino ponašanje toliok povredilo pa si pao u takvu depresiju"?

Marko Janjušević Janjuš je bio utučen zbog svih prozivki, a pretpostavka je da je u sve većoj nedoumici šta njegova žena misli o svemu ovome.

Ja ne znam kako se to vidi. Kad gledam snimak padnem u depresiju zbog Ane, kad sam kažnjen honorarom opet sam pao zbog Ane, neka bude tako. Ja ne znam kakvo je njeno ponašanje, pa sam ja u depresiji - rekao je Janjuš.

Foto: RTV Pink

Kako je vidno povređena zbog navodne laži koje joj je Janjuš uputio, Miljana Kulić koristi svaku priliku kako bi mu pridikovala za svaku reč koju on izgovori.

Čulo se iz režije kako bih te j***. Gledaoci vide isto kao i ja, tako da ne laži da ti je Ana drugarica, pokušavao si da joj se približiš, ona te otkačila. Onda si opet upao u depresiju, patetišeš. isto si mi se kleo u nju, da je Ana zaljubljena u tebe, a da ti u nju nisi i sram te bilo, stidi se svoje gu*ice kad obraza nemaš - rekla je Miljana.

S obzirom na to da je bila prozvana i spomenuta, Ana Korać imala je potrebu da prokomentariše ove navode koji po njenom mišljenju nimalo nisu tačni.

Foto: RTV Pink

Jednostavno smo se razdvojili, nigde veze da je zbog mene u depresiji. On je takav smoran, ja ne volim takvu energiju, pustila sam ga da se iskulira na svoj način i to je to - rekla je Ana.

A Jelena Krunić je odlučila da totalno iskreno i bez ikakvih igara kaže ono što je ona primetila otkako je postala učesnica ,,Zadruge".

Foto: Printscreen Youtube

Sinoć kada smo imali žurku, prisustvovala sam zaista teškim rečima koje je upućene sebi. Juče sam ga videla samog u pabu, nije želeo da uopšte učestvuje ni u čemu. BIo je u fazonu šta je sebi dozvolio. Vidi se da mu fali spoljni svet i ćerka, možda se kaje što je ušao i tako dalje - rekla je Krunićka.

Kako biste i vi prokomentarisali ovu spekulaciju, pogledajte video koji se nalazi ispod ovog teksta.

K.R.

#Ana Korać

#Jelena Krunić

#Marko Janjušević

#Miljana Kulić

'