AKTUELNO

Ona je spremna na sve kako bi dobila dete sa Rašom.

Popularna pevačica Goca Tržan (42) pričala ja za "Blic" da želi još jedno dete i da će uraditi sve da joj se ta želja ostvari.

Prvo je kroz smeh prokomentarisala to što se piše da njen suprug Raša Novaković čeka dete sa ljubavnicom.

- Vi ste prevazišli sebe! Makar neću morati da se trudim, moći ćemo da usvojimo, neću morati da budem trudna - našalila se ona.

Foto: YouTube screenshot

Članica žirija "Pinkovih zvezdica", najgledanijeg takmičenja za mlade pevačke talente u regionu, priznaje da bi volela da zatrudni.

- Ja bih najviše volela da ostanem u drugom stanju zato što je to nešto što je nezamenjiv osećaj. Osećaj da nosiš svoje dete u svom stomaku i da se ono pomera i da ga čekaš devet meseci, da se brineš o tome, to je nešto što je nezamenjivo - objasnila je ona.

Međutim, ako to ne bude bilo moguće, ona i Raša će potražiti surogat majku.

Foto: Andrej Nihil

- Pričali smo da ako se sve izjalovi i ako ja ne zatrudnim do određenih godina naći ćemo neku mladu finu ženu, napraviće joj dete i onda ćemo da ga uzmemo nama i ćao - izjavila je ona u Blicovoj emisiji.

Ona je svesna svih problema koji mogu da nastanu ako zatrudni u tim godinama, pa je spremna na sve.

- Prosto ja sam u tim godinama koje su takve kakve jesu i ako budem imala baš mnogo problema, onda će biti tako, jer mi je stalo da imam još jedno dete. Nisu roditelji oni koji dete naprave i donesu na svet, nego oni koji ga odgajaju i poklone mu pažnju i ljubav i izvedu ga na pravi put - rekla je Goca.

Autor: V. T.

#Goca Tržan

#Radomir Raša Novaković

#Surogat majka

'