AKTUELNO

Udobno se smestite i uživajte uz nastupe najtalentovanijih mladih pevača na ovim prostorima.

Na Televiziji Pink upravo je počelo emitovanje treće emisije četvrtog kruga "Pinkovih zvezdica", najpopularnijeg dečijeg muzičkog takmičenja na ovim prostorima!

Foto: TvPink Printscreen

Voditeljka Marijana Mićić na samom početku ovog uzbudljivog druženja pozdravila je gledaoce Televizije Pink kojima je otkrila da će se večeras, na velelepnoj Pinkovoj sceni, žiriju predstaviti devetoro takmičara, od kojih će osmoro imati priliku da se plasiraju u četvrti krug i nastave takmičenje.

Foto: TvPink Printscreen

Odmah posle uvodnih reči, Marijana je rešila da predstavi članove žirija, a svoj taster za podizanje crvene stolice prvi je pritisnuo gostujući član žirija, producent Marko Kon, koji se u večerašnjim "Pinkovim zvezdicama" našao na mestu pop pevačice Goce Tržan. Marko je, budući da je producent ovog muzičkog takmičenja već četiri godine, na samom početku večerašnjeg druženja otkrio da je sve učesnike imao priliku da upozna van scene, što sa sobom nosi posebnu draž.

Foto: TvPink Printscreen

To je jedan proces gde ih Nemanja i ja zajedno slušamo, pre nego što ih čujete svi vi i naši gledaoci i onda imamo jedan proces koji se dešava van kamere. To je jedno posebno iskustvo jer oni su jako dragi i slatki i mnogo se lepšo druže međusobno. Meni je mnogo žao što se i to ne vidi na ekranima, što se i to ne snima jer je to jedna božanstvena stvar, naročito sad kad smo internacionalni, multikulturalni... Potpuno je divno kako se deca divno druže. Jedva čekam da ih sada gledam iz ove pozicije - izjavio je Marko Kon, nakon čega je Marijana Mićić predstavila i ostale članove žirija, te je prvi nastup mogao da počne.

Foto: TvPink Printscreen

D. T.

#Marijana Mićić

#Marko Kon

#Pinkove zvezdice

'