AKTUELNO

Fanovi oduševljeni onim što im je poručio!

Srpski teniser Janko Tipsarević poznat je po tome da obožava tetovaže i već ima nekoliko crteža na svom telu. Njegova supruga Biljana Tipsarević, sa kojom je već godinama u ljubavi i imaju ćerkicu Emili, nije oduševljena ovim hobijem svog supruga, te mu je jednom prilikom, kada je on rekao da ga boli tetoviranje, poručila da će ga još više boleti kad se vrati kući.

Međutim, očigledno da tenisera to nije mnogo uplašilo pa je odlučio da se ponovo prepusti rukama tatu majstora, ali ovog puta kako bi popravio staru tetovažu. Naime, Janko se uključio uživo na Instagramu i objasnio svojim pratiocima šta se dešava.

Foto: Printscreen Instagram

Popravljam tetovažu koju sam radio sa 16 godina, koja izgleda kriminalno loše. Za sve koje slušaju, na teren ću se vratiti za mesec dana. Gde ću igrati još uvek ne znam, a do tada ću verovatno ceo biti išaran - rekao je Janko.

Foto: Printscreen Instagram

PROČITAJTE JOŠ: DA LI ĆE PRISTATI? Nakon Sandre Afrike ova poznata dama DOBILA POZIV ZA MATURU! (FOTO)

Vest da će se brzo vratiti na teniski teren obradovala je njegove pratioce a kako je Biljana reagovala na to što je Janko izjavio da će do povratka ceo biti išaran, nije poznato.

Foto: Instagram

Autor: N. Vujčić

#Biljana Tipsarević

#Janko Tipsarević

#Tetovaža

'