AKTUELNO

Nasmejala sve na internetu!

Učesnica ''Zadruge'', poznata glumica Žiža Stojanović zbog jučerašnjeg ponašanja postala je glavna tema na društvenim mrežama, a svim korisnicima istih svojim gestovima izmamila je osmehe na licima. Podsetimo, najstarija stanarka najgledanijeg rijaliti programa "Zadruga" imala je veliku želju da ostane i dalje pod krovom Bele kuće.

Foto: RTV Pink

Ova stanarka molila je Boga da usliši njene želje da nastavi i dalje da se druži sa ostalim zadrugarima, kao i gledoce da glasaju za nju, a kako je to izgledalo možete pogledati u video-prilogu ispod.

Dok je čekala ishod jučeranjeg izbacivanja, Žiža Stojanović imala je još jednu komičnu situaciju u sobi za rehabilitaciju. Naime kada su u ovu prostoriju došli ostali zadrugari kako bi je tešili, jer je plakala, Žiža je pokazala i svoju drugu stranu.

Foto: TvPink Printscreen

Glumica je u jednom trenutku odlučila da bi bilo najbolje da iz sobe isprati Marka Janjuševića Janjuša, Vojketa Đansa i Baneta Čolaka, a kada su se oni uputili ka vratima glumica je imala i jedan interesantan komentar koji je skrenuo pažnju korisnicima društvenih mreža.

Foto: RTV Pink

Hvala vam na društvu! Hvala vam na društvu! - ponavljala je Žiža, dok ovim stanarima nije ugledala leđa, a onda je sebi u bradu rekla:
Pi*ka li vam materina! - izjavila je glumica.

Foto: RTV Pink

Korisnici socijalnih mreža ovu scenu uporedili su sa onom situacijom kada napokon iz doma, nakon nekoliko sati, ispratite goste koji i nisu bili baš toliko poželjni. Kako je sve izgledalo možete pogledati u video-prilogu ispod.

Podsećanja radi, glumica Žiža Stojanović sinoć je izgubila u igri protiv Baneta Čolaka koji je uspeo da duplira svoje i tako sebe spasi izbacivanja. Taman kada se pozdravila sa ostalim stanarima, stiglo je pismo Velikog šefa koji je odlučio da napravi presedan i zbog Žižine ogromne želje, ovu stanarku poštedi izbacivanja.

Foto: RTV Pink

Autor: S. Kuvekalović

#Žiža Stojanović

'