AKTUELNO

Još jedna opomena Velikog šefa koja je izazvala burne reakcije u Beloj kući.

Veliki šef je pomno pratio kako teku njihovi dogovori o isplati kazne za koju je zaslužan Filip Đukić, pa je primetio nešto što je ponovo dokazalo njegovu spretnost.

Zadrugari, želimo da verujemo da ste se negde zabrojali, a račun koji je Filip napravio je 1860. A račun, koliko ste sve ukrali je tačno 2260. FIlip je danas glumio Robin Huda pa je rekao da je uzeo od bogatih da bi dao siromašnima, tako da dogovorite se ili ćete platiti još 300 dinara kaznu - rekao je Veliki šef.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Vođa ekipe Gordana Džehverović izjasnila se da je sam dogovor među njima da svi plate kaznu bila isključivo solidarnost, zbog toga što je Lepi Mića i te kako imao nešto da kaže povodom ove situacije koja ih je skupo koštala.

Samim tim što plaćamo svi nečiju krađu, znači da je podržavamo, tako da ću i ja prvom prilikom nešto da ukradem, pa ćemo da vidimo - rekao je Lepi Mića.

Iako je bilo korektno to što su svi želeli da se pridruže i finansijski pomognu FIlipu da otplati dug koji je nastao zbog krađe, Milan Milošević je nakon ove rasprave upitao sve da li se možda kaju zbog ovog gesta koji je bio sasvim očekivan od strane svih?

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ko podrži Robin Huda uhvati me za mu*a - odgovorio je Lepi Mića.

Većina takmičara imala je šta da kaže u prilog svemu ovome, a sve to možete pogledati u video - klipu koji se nalazi ispod ovog teksta.

K. R.

#Rijaliti Zadruga

#Veliki šef

'