AKTUELNO

Bilo je evidentno koliko je Jelenu Krunić pogodio povratak Mine Vrbaški.

Svi parovi koji su se zaljubili u najpopularnijem rijalitiju svih vremena imali su priliku da budu specijalni gosti u najgledanijoj emisiji ,,Amidži šou".

Kako su ostali ukućani imali priliku da uživo gledaju svoje cimere na malim ekranima, tako su sve kamere bile uprte baš u Jelenu Krunić, Jovanu Tomić Matoru i Kristinu Kockar kada je u jednom od zadatka nastupala Mina Vrbaški.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Naime, voditelj Ognjen Amidžić naredio je Mini da stavi ,, Obrnute naočare" i tako nacrta pravougaonik, u pravougaoniku kvadrat, a u kvadratu krug. Naravno, podrazumeva se da ona u tom trenutku nije imala mogućnost da vidi šta će uraditi i kako će to izgledati, pa je nakon bezbroj pokušaja ipak odustala od svog zadatka.

Taj isti zadatak imala je i Marija Ana Smiljanić, ali ga je na neki način, za razliku od nje, uspešno obavila.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ne zna ona šta je to... nije bila na času tada, pobegla je. Bila je u ,,Stefan Braunu" tada. Ona (Marija Ana) je napravila umetničko delo, a ova ne može pravougaonik - smejala se Kija dok je ogovarala Minu.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ali, ona ne zna da nacrta pravougaonik! Bolje kaži da iskreno ne znaš nego da se blamiraš, nemojte da me zaje*avate da ne može da nacrta na slepo! - rekla je Matora.
Hvala ti, Matora, volim te - dodala je Krunićka sva ushićena zbog Matorinih reči upućenih Mini.

U nastavku emisije, Đekson je pokušao da nacrta automobil kako bi im pokazao taktiku crtanja bez mogućnosti da istovremeno gledaju u crtež, a Matora je sa podsmehom izjavila:

Foto: Zadruga - RTV Pink

E, sa ovim si sad us*ao svoju devojku!

Takmičarke su se dugo smejale zbog ovoga, a da li je to bila realnost ili ljubomora zbog toga što je Đekson izabrao baš nju kao svoju lepšu polovinu, procenite sami.

Podsetimo se da je Đekson pre Mininog povratka uplovio u ljubavnu avanturu sa Jelenom Krunić sa kojom je nakon kraćeg vremena imao i prisne odnose.

K.R.

#Jelena Krunić

#Jovana Tomić Matora

#Kristina Kockar

#Mina Vrbaški

'