AKTUELNO

Nećete je prepoznati!

Jedna od najlepših i najharizmatičnijih TV voditeljki na ovim prostorima Dušica Jakovljević godinama unazad jedno je od najprepoznatljivijih lica Televizije Pink, na kojoj trenutno vodi rijaliti "Zadruga", a malo ko zna da se pre tačno sedamnaest godina pojavila u spotu poznatog crnogorskog muzičara Radeta Rapida.

Foto: Instagram

Dušica je te 2001. godine, kada je snimljen spot za pesmu "Viđi onu", imala samo 21 godinu, a u kadrovima u kojima se pojavljuje malo ko bi mogao da je prepozna.

Foto: Youtube

Večito nasmejanu voditeljku je, sudeći po kadrovima snimljenim davne 2001. godine, oduvek karakterisala neiscrpna pozitivna energija kojom i danas zrači i pleni na malim ekranima, a u spotu se pojavljuje sa tamnim sunčanim naočarima i u zimskoj garderobi.

Foto: Youtube

Foto: Youtube

Osim Dušice, na starom kolor televizoru smenjuju se i kadrovi na kojima se pojavljuje Margita Stefanović, kultna muzičarka rok sastava EKV, Sandra Meljničenko, Ella B, ali i čuvena Mona Liza.

Foto: Youtube

Foto: Youtube

Iako su u spotu Radeta Rapida uživale mlađe generacije davnih dvehiljatitih godina, malo kome je pošlo za rukom da prepozna jednu od danas najpopularnijih TV voditeljki, a kako je izgledala 2001. godine pogledajte u nastavku:

D. T.

#Dušica Jakovljević

#Rijaliti Zadruga

#Sandra Meljničenko

#Televizija Pink

'