AKTUELNO

Legendarni umetnik dočekan je ovacijama, a publika je već od prvih taktova sa njim pevala uglas sve hitove koje je tokom bogate karijere snimio.

Poznati pevač Halid Bešlić uspeo je da još jednom potvrdi titulu kralja sevdaha spektakularnim koncertom u prepunoj dvorani Centra "Sava". Legendarni umetnik dočekan je ovacijama, a publika je već od prvih taktova sa njim pevala uglas sve hitove koje je tokom bogate karijere snimio, poput "Beogradjanke", "Hej zoro, ne svani", "Prvi poljubac", "I zanesen tom ljepotom" i mnogi druge.

Iako su mnogi očekivali da će "Miljacku" otpevati sa svojim prijateljem, Ivicom Dačićem, šef diplomatije je opravdano bio sprečen jer je morao da otputuje na Kubu.

- Dobro veče, Beograde, donosim vam pozdrave iz Sarajeva. Izuzetno sam srećan što vas vidim u ovolikom broju i ovakvom raspoloženju. Ova sala je hram u kom sam dobio svoju najveću nagradu u životu, i konačno mi se ostvario san da ovde i zapevam - poručio je Bešlić publici u kojoj su se našli i Ilda Šaulić sa suprugom Bojanom, Neda Ukraden, Milica Dabović sa dečkom Simonom, Maja Sabljić, Branka Sovrlić i mnogi drugi.

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

Autor: M. K.

#Halid Bešlić

#koncert

#pevač

'