AKTUELNO

Tenzija nikad veća!

U rijalitiju Zadruga od noćas traje prava drama! Naime, došlo je do velike svađe između Anđela Rankovića i Gordane Džehverović koja je dovela do toga da Teodora i maneken raskinu. Svašta su jedno drugom rekli, a zbog toga je Veliki šef odlučio da organizuje suđenje na kom će ovaj slučaj biti rešen.

Foto: TvPink Printscreen

Naime, Veliki šef je rekao da je na njegovu adresu stigla Anđelova tužba protiv Gordane, koju je optužio što je želela da razdvoji Teodoru i njega. Velika rasprava desila se za stolom, a onda je reč dobila i Teodora, koja je želela da kaže sve što joj je na duši:

- Ja neću da pravdam ni sebe ni njega ni nju. Taj prvi poziv, ona nije rekla ništa protiv Anđela, rekla je samo kako si mogla, ja, da uradim tako nešto tom dečku. Nije se svađala sa mnom, nije bila besna, nego tužna i nije mogla da poveruje da sam mogla da ga povredim jer je slušala njega preko telefona, njegove suze i njegovu bol. Možete da mislite šta hoćete, to postoji snimljeno. Ja sam htela da se iskuliram, da se saberem, da razmislim o svemu tome. Čula sam nju i shvatila možda da sam pogrešila, zato sam želela da se iskuliram. Nisam želela da raskinemo (Anđelo i ona), samo sam tražila malo vremena da iskuliram, da razmislim o svemu. Samim tim što sam se pomirila, dala sam do znanja da sam zaljubljena u njega, da nije ništa fejk. Ja nisam znala šta se dešava u njegovoj kući, posle dužeg vremena on je dobio poziv sa porodicom, on mi nije rekao iskreno šta osećaju prema meni, pokušao je da uvije, a ja sam uvek znala da nešto nije u redu. Tek kad je ona (Anđelova majka) ušla, ja sam saznala šta su mu zamerili. Ja sam gledala svoju poruku kako su njega pozdravljali svi članovi moje porodice, srce mi je bilo puno, u njegovoj poruci ja čujem kako (Anđelova mama) kaže novinaru da li želi da izađe malo ranije kad je rekao da mene pozdrave. Niko nije prišao da me pita kako mi je! Njegova mama je rekla kako nas dve njega zaglupljujemo, što pričamo sa njim! - rekla je Teodora.

Foto: TvPink Printscreen

Ona je želela da nastavi da priča, ali je Anđelo pobesneo, počeo da lupa o sto i izleteo napolje! Gordana i Teodora su potrčale za njim, a onda se desilo nešto neočekivano! Naime, Gordana je zagrlila Teodoru i Anđela i počela da grca u suzama:

Ako sam išta želela u životu, želela sam da bude srećna. Zašto život ovo priređuje, da se toliko volite, a da se svi mešaju? Da je ona ku*vetina, da je išla iz ruke u ruku, sve bih razumela. Ja ne mogu da razumem mržnju tvoje majke prema njoj, ja želim da ima čoveka koji će da stane uz nju! Svi su ljubomorni ovde na vas - rekla je Gordana.

Foto: TvPink Printscreen

Moraš da nas razumeš, ja znam ko sam i šta sam i koliko sam se borila sa ovim ljudima. Meni samo nije jasno zbog čega me tvoji ne čekaju - rekla je Teodora.
Ja sam uz tebe, koliko god da sam grešio. I znaš koliko ih volim, i štitio sam te. I zato ti nisam rekao da te moja majka ne čeka, što da ti to kažem, da se skenjaš, ja ću da te uhvatim za ruku i odvedem kad izađemo i tad će da vide ko si i šta si - rekao je Anđelo.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: MIKI ĐURIČIĆ PRVI PUT PROGOVORIO O SVOM PROBLEMU: Pokušavao sam da imam decu ali nije uspelo! (VIDEO)

Ovo je bio znak da su se njih dvoje pomirili, a Gordana je odmah ušla u kuću kako bi prekinula suđenje i rekla da je do pomirenja došlo i da ih niko neće rastaviti. Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u snimku ispod:

Autor: N. Vujčić

#Anđelo Ranković

#Gordana Džehverović

#Rijaliti Zadruga

#Teodora Džehverović

'