AKTUELNO

Otkrio šta zapravo misli o svojoj supruzi.

U toku prethodne noći zadrugari su odgovarali na pitanja novinara, a ona su bila upućena i Slobi Radanoviću, a tiču se njegove još uvek zakonite supruge Kristine Kockar.

Kako je Miki Đuričić nazvao Kiju "kučkom", Radanović to nije shvatio u negativnom smislu, već je to razumeo da je ona veliki manipulator i mangup, njega su upitali novinari da li misli da je Kija bila takva prema njemu tokom 5 godina njihove veze.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Pa u nekim momentima da, u nekim ne. Generalno mislim da je dosta manipulisala sa mnom. Sto puta mi je postavljala uslove, to što sam ja bio debil...

Foto: Printscreen Youtube

Kiju je jako iznerviralo ono što je pevač rekao, pa je u sebi pucala od besa, a ona ustala da prokomentariše šta misli o onome što je rekao Sloba.

Kad on kaže naravno da me pogađa. Ja smatram da to nije tačno, ja vrlo dobro znam kakva sam bila prema njemu. Kada smo se svađali uvek sam bila verbalno jača, to je činjenica. U većini slučajeva sam se svađala sama sa sobom, jer sa njim ne može da se svađa. Što se tiče toga da, to ne znači da sam ja loša osoba,ako sam verbalno jača, niti da je on boja osoba zato što ćuti. Pošto je on okarakterisao da je kučka manipulator, odgovorno tvrdim da ja nisam bila takva u vezi.

Foto: Printscreen Youtube

Pročitajte još: Miki i Bora se TAKMIČILI U KVIZU, Đuričić priznao: Sramota me je što sam sa vama nepismenima! (VIDEO)

Detaljnije o svemu ovome pogledajte u narednom video-snimku.

D. B.

#Kristina Kockar

#Rijaliti Zadruga

#Sloba Radanović

#Zadruga - RTV Pink

'