AKTUELNO

To mu je teško palo!

Kao što su gledaoci navikli, ekipa emisije "Premijera - Vikend specijal" iz nedelje u nedelju donosi odgovore na aktuelne teme, a ono što je svakako sada "vruće" jeste odnos Kristine Kije Kockar i Slobodana Radanovića, supružnika i učesnika najgledanijeg rijalitija na ovim prostorima, "Zadruge".

Foto: TV Pink Printscreen

Katarina Nikolić posetila je Zrenjanin, rodno mesto ovo dvoje zadrugara, gde je imala prilike da popriča sa Slobinim ocem Dušanom Radanovićem i njegovom sestrom Mirjanom Alavanjom. Kako je od samog ulaska Kristina Kockar iznela niz priča iz života sa Slobodanom, njegovi najbliži stali su u njegovu odbranu i otkrili šta se zaista dešavalo. Međutim, njima nije samo Kija uvek bila kriva za sve, već su u jednoj situaciji okrivili i Slobu.

Foto: TV Pink Printscreen

Naime, Slobodan i Kija venčali su se tajno u opštini što je njegova porodica veoma teško podnela i zamerila pevaču:

- Oni su se venčali tajno u septembru. Ona je otišla kod svoje majke, on je došao kod nas. Mi mu to nismo odobrili. Za opštinsko venčanje niko nije ni znao. On je došao kući uveče oko šest sati i stao na vrata i smeje se. I kaže "Ja bih mami nešto rekao, ali će ćale nešto da kaže". Ja sam mu ovako rekao: "Kaži dete, ako je nešto dobro, ćale neće, ako je nešto loše, ti znaš da odmah ćale skače". Kaže on ovako "Kija i ja se venčali". Ja sam skočio i pitao sam ga da li je on repa bez korena, je l' ima roditelje, sestru, brata, kakvo tajno venčanje?!", a on kaže "Ona je tako htela". Ja sam mu rekao "Gde ti je mozak?". On je ušao u sobu, kao bio je malo ljut, izašao, prišao meni na kauč i zagrlio me i rekao da zna da se ja ne ljutim. Ja sam mu rekao "Ne ljutim se, dete, ali to nisi smeo da uradiš bez saglasnosti svojih roditelja" - rekao je Slobin otac, vidno uzbuđen.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: OVDE ĆE SE USELITI LUNA? Ovako izgleda SLOBIN STAN u Zrenjaninu u kom je ŽIVEO SA KIJOM! (FOTO)

Autor: N. Vujčić

#Dušan Radanović

#Premijera-Vikend specijal

#Slobodan Radanović

'