AKTUELNO

Nada se najboljem.

Mladi pevač Jovan Stefanović hitno je operisan zbog pucanja plućne maramice, a sada se oglasio i sa svojim pratiocima na društvenim mrežama podelio kako se trenutno oseća.

Naime, mladi pevač je hitno primljen u Klinički centar, izvršena mu je intervencija koja, kako kaže, nije bila nimalo prijatna, ali sada se bolje oseća.

- Dragi moji prijatelji, najgore je prošlo hvala dragom Bogu. Sada se osećam zaista dobro i želeo sam da to podelim sa vama da ne biste brinuli. Imao sam malu intervenciju na plućima koja nije nimalo prijatna. Izdržao sam i to i nadam se da ću moći uskoro da se vratim na scenu. Sledi jedan period mirovanja da ne bi slučajno došlo do komplikacija. Planove koje smo imali za premijeru spota su odloženi par dana zbog mog zdravstvenog stanja. Uskoro će i meni i vama sve dobro da ide - napisao je Joca, a onda je želeo da se zahvali svim dragim ljudima koji su uz njega.

- Neizmerno hvala mojoj porodici i mojoj devojci na podršci koju su mi pružili u ovim trenucima. Takođe beskrajno hvala svim mojim kolegama na podršci. Mnogo mi to znači. Hvala i novinarima koji su se interesovali za moje zdravlje i preneli tačnu informaciju. Voli vas Joca Stefanović.

Autor: Pink.rs

#Jovan Joca Stefanović

#Operacija

#pevač

'