AKTUELNO

Ova članica žirija imala je savet za trinaestogodišnju takmičarku.

Četvrti nastup večeras imala je Selma Beriša iz Begrada. Selma ima 13 godina i otpevala je "Ne kidaj mene od sebe", hit koji u originalu izvodi Adil. Goca je ostala dole iako je tokom Selminog nastupa vikala "Bravo".

Foto: TvPink Printscreen

Meni se ovaj refren jako sviđa, i generalno i kako si ga ti otpevala. Odlično se snalaziš u tim pesmama. Samo se čeka u pesmi da krenu ti visoki tonovi i da ti kreneš da grcaš i jecaš i to je to, to je tvoja prednost. Tako da, ja sam za - rekao je Milan Stanković.

Foto: TvPink Printscreen

Za svoj drugi večerašnji nastup, Selma je ostala dosledna svom stilu i otpevala pesmu "Ti možeš sve", verziju koju je izvela Marija Šerifović. Ovog puta, i Goca Tržan je podigla svoju stolicu pa će publika imati prilike da u Selminom glasu uživa i u nastavku takmičenja.

Foto: TvPink Printscreen

- Bila si dobra, bolja nego prethodnih puta, po mom mišljenju.  Ne znam, ili je meni takvo slušanje danas. Kažu da si bila pospana, meni se ne čini tako. Uzmi čokoladu i limunadu i biće super. Meni se svidela i prva i druga pesma, imaš neku tugu u glasu, setu i to ne može da se odglumi - rekla je Jelena Tomašević.

Foto: TvPink Printscreen

Ti toliko lepo pevaš, imaš divnu boju glasa. Ali si stalno u svojoj zoni komfora. I svaki put čujemo Adila i Mariju Šerifović, ništa se nije desilo, a mora da se desi. Zato što ti imaš dovoljno godina, prestani da pevaš tačno, sa istim trilerima, visoko. Prestani da pevaš u zoni komfora. Ne treba to da radiš, nemoj da imitiraš nikoga. Nemoj da budeš kopija Marije Šerifović i Adila, budi svoja - rekla je Goca Tržan.

Foto: Printscreen Youtube

Autor: J. V.

#Pinkove zvezdice

#Selma Beriša

'