AKTUELNO

Ovaj takmičar uspeo je da ujedini sve članove žirija koji su uživali od početka do kraja njegovog nastupa.

I poslednji takmičar u večerašnjem izdanju vašeg omiljenog dečijeg muzičkog takmičenja bio je Dražen Baković sa pesmom "Da l' si sretnija" od Tošeta Proeskog. On je ujedno i jedini takmičar koji je odmah nakon prve pesme dobio svih pet glasova žirija.

Foto: Printscreen Youtube

Petočlani žiri bio je oduševljen Draženovim pevanjem i nije želeo da komentariše ništa već da što pre čuju drugu pesmu koju je pripremio. A onda je ovaj takmičar otpevao "Rijeka suza i na njoj lađa" od Zdravka Čolića, što je ujedno i Milanova omiljena pesma ovog pevača.

Foto: TvPink Printscreen

On može biti Dražesni Dražen! Večeras si bio dražesan - rekla je Jelena Tomašević.

Foto: TvPink Printscreen

- O da, on kao što Supermen ima slovo S, on da ima D od Dražesnog Dražena. Bravo, toliko fino, umereno, tačno! Samo povedi računa o tim krajevima, nemoj da te ponese u intonaciju u koju niko ne želi - dodao je Sergej Ćetković.

Pokušavam da saberem utiske, ne znam šta bih prvo pohvalila. Da li da pohvalim prvo tvoju interpretaciju, razumevanje svake reči, svaku si reč potpuno otpevao kako treba. Ispričao si nam priču od početka do kraja. Ozbiljan dar imaš, samo te molim da ga ne proćerdaš, samo ga čuvaj ljubomorno za sebe i vežbaj. Izazvao si sjajnu pesmu Čolinu - rekla je Goca.

Foto: TvPink Printscreen

Autor: J. V.

#Dražen Baković

#Pinkove zvezdice

'