AKTUELNO

Poveravala se Ani Korać!

Pre nego što su uplovile u snove, Kristina Kockar i Ana Korać razgovarale su u spavaćoj sobi o erotskim snimcima na kojima je navodno Kija i o razvodu od Slobodana Radanovića, koji je suprugu prevario u "Zadruzi" sa Lunom Đogani.

Foto: RTV Pink

Podsetimo, u toku pitanja novinara sinoć, Kija je saznala da je Mina Vrbaški slala snimak za odrasle novinarima na kome je, kako Vrbaški misli, Kristina Kockar, zbog čega se ova ukućanka razočarala u svoju cimerku, što joj je kasnije i jasno dala do znanja. Slobina supruga izjavila je i da je slobodnije scene snimala kako sa bivšim dečkom, tako i sa još uvek zakonitim suprugom.

Veruj mi, ja nemam problem sa tim - pričala je o erotskom snimku Kija, Ani Korać.

Foto: RTV Pink

Da sam znala da će da snimaju iz WC-a, nikada se ne bih gola kupala - prisetila se Ana scene iz kupatila kada se tuširala zajedno sa Jelenom Krunić i pokazala svoje atribute.

Ove dve cimerke dotakle su se i razvoda između Kristine Kockar i pevača koji ju je ostavio pred milionima.

Foto: RTV Pink

Veruj mi, bolje ti je ovako! Sada znaš - tešila je Ana Kiju.
To će se desiti! Sigurno je da nas dvoje nikada nećemo ostaviti jedno drugo na cedilu, šta god da bude. Da ćemo biti prijatelji i da ćemo se družiti, nećemo, ali samo taj čin ako može da se desi bez mene. Da odem tamo, to da potpišem i samo da prespavam taj dan - govorila je Kristina o razvodu.

Autor: S. K.

#Ana Korać

#Kristina Kockar

#Sloba Radanović

'