AKTUELNO

Emina Jahović i Mustafa Sandal ne prestaju da intrigiraju javnost otkako su potvrdili da se razvode.

Pevačica pop muzike Emina Jahović Sandal proslavila je šesti rođendan svog sina Javuza u igraonici u Istanbulu u petak uveče, a  turska muzička zvezda, suprug i otac  Mustafa Sandal se  nije pojavio na proslavi.

Iako je Emina rekla da će se truditi da deca ne osete njegovo odsustvo, to se ipak desilo, ali mali Javuz povrh toga nije skidao osmeh sa lica jer je sve bilo u tonu filmskih junaka koje on voli.

Koliko joj je bilo bitno da sve bude savršeno na proslavi pokazuje i činjenica da je Emina sama spremala hranu koja se služila. Pored dece sa kojima se Javuz druži, na rođendanu je bilo dosta i odraslih pa je pevačica želela da sve bude potaman. Ona je dan ranije spremala kako slane, tako i slatke đakonije koje su služene. Sama je osmislila i temu rođendana. Svuda u igraonici su bile Javuzove fotografije, a na tanjirićima je takođe bio njegov lik", dodao je izvor blizak Emini.
Ja ne znam šta je razlog što on nije bio tu. Postoji mgućnost da je imao poslovne obaveze pa da nije mogao da stigne. Iskreno, sumnjam da ga Emina nije zvala, jer oni zaista žele da njihova deca odrastaju normalno - kaže izvor.

PROČITAJTE JOŠ:  MOGLA SAM JA DA TRPIM! Dajana Paunović progovorila o problemima koji su doveli do razvoda!

Pink. rs

#Emina Jahović

#pevačica

'