AKTUELNO

Majka joj je saopštila lepe vesti!

Drvo mudrosti je danas odlučio da Luni Đogani omogući da razgovara sa roditeljima kako bi lakše prebrodila teške trenutke. Drvo je dalo dve opcije da izabere - ili da razgovara sa mamom ili sa tatom. Blogerka je rekla da bi volela da se čuje sa oboje, ali je na kraju izabrala tatu jer se od početka rijalitija nije čula sa ocem.

Luna je odmah potrčala i od Slobe tražila novac kako bi mogla da pozove tatu. Kako vezu nije uspostavila sa tataom, pozvala je majku Anabelu Atijas. Čim se uspostavila veza, Luna je odmah briznula u plač kada je ugledala svoju majku i svog kućnog ljubimca - kuče. Anabela je bila ovaj put raspoloženija, a svojoj ćerki je poručila sledeće:

Foto: TvPink Printscreen

Nemoj da brineš, čekamo da te vidimo da ti budeš ona stara. Nema razloga da radiš ovo i znam šta hoćeš, a ne možeš da izgovoriš, slušaj svoju mamu, nije na tebi da odlučuješ, znaš na šta mislim. Akteri treba da reaguju, slušaj mamu, za sve ima vremena, izaći ćeš, sve ćemo polako zajedno. Počeli smo da tražimo stan, da budete ušuškani. Kad bi samo znala koliko lepih stvari te čeka napolju. Mama zna koliko je tebi teško. Ja želim da ti budeš ono što jesi. Kakvi smo mi takvi su nam pratneri. Kroz sebe dobijaš ono što želiš. Kako se čuva ljubav - ako je previše stisnemo, sve izađe iz šake. Ako otvorimo dlan ona će Izleteti. Nemoj da sumnjaš u njega i ljubav. On je tebe zavoleo takvu kakva si. Svi te podržavamo - rekla je Anabela.

Foto: TvPink Printscreen

Ja ne mogu da verujem. Ti mi sve isto kažeš kao i on. Ovde čim nešto nije u redu malo, odmah se oko toga pravi drama kao da smo se ohladili - rekla je Luna.

Sloba je u jednom trenutku ušao u govornicu i potvrđivao neke Anabeline reči, a Luna je kasnije u spavaćoj sobi sve do detalja prepričala svom dragom.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je ovaj emotivni trenutak izgledao, pogledajte u nastavku:

PROČITAJTE JOŠ: NEVIĐENA DRAMA U ZADRUZI: Luna histerisala, pa otišla na kapiju, Sloba PRETIO! (VIDEO)

J. Č.

#Anabela Atijas

#Luna Đogani

#Rijaliti Zadruga

'