AKTUELNO

Tinejdžerke već neko vreme nisu u dobrim odnosima iako su bile nerazdvojne.

Pevačica Anabela Atijas ne krije da joj je žao što je njena najstarija ćerka Luna prekinula kontakt sa Anastasijom Ražnatović. Anabela i Ceca se druže, a Anabela ne može da prežali što su njihove ćerke u svađi.

Meni je dosadna ta priča o dve tinejdžerke, ali mi je žao što nisu nastavile da se druže. Žao mi je svaki put kada između nekih ljudi dođe do nerazumevanja. Ja bih sa svima bila dobra i rešila problem jer mi je žao kada neki odnos ne funkcioniše - rekla je Anabela.

Pevačica ne želi da se meša u Lunin i Anastasijin odnosi, ali priželjkuje njihovo pomirenje posebno zato što je Anastasija krstila njenu ćerku.

Iako se nedavno šuškalo da je Luna u vezi sa manekenom i bivšim farmerom Radetom Lazićem, ona je to demantovala, a Anabela priznaje da sa ćerkom razgovara o svemu.

- Savetujem Luni kada je reč o ljubavi, ali nisam ljubavni ekspert. Uglavnom pričamo kao drugarice, Iako sam u njenim godinama rodila prvo dete, nadam se da se to njoj neće desiti. Mada, kao majka, bila bih uz nju što god da se desi. Ona trenutno živi punim plućima. Uskoro će napuniti 21 godinu i treba da istražuje, da se pronađe, ima premalo godina da se zarobi pored nekog. Lepo je imati decu, ali ne mora da žuri - rekla je pevačica.

J. V.

#Anabela Atijas

#Anastasija Ražnatović

#Luna Đogani

#Svađa

'