AKTUELNO

Ne prepuštaju ništa slučaju!

Nataša Bekvalac i njen suprug, Luka Lazukić ne mogu da dočekaju da na svet dođe njihovo prvo zajedničko dete, devojčica kojoj su odlučili da daju ime Katja. Kako bi joj osigurali budućnost, oni su rešili da otvore štednu knjižicu, na koju će, za početak, uplatiti deset hiljada evra.

Foto: Printscreen Instagram

Pored toga što će oni sami uplatiti, na ovaj račun će ići i sav novac koji Katja dobije od njihove rodbine i prijatelja:

Nata i Luka rešili su da otvore devizni račun u banci na Katjino ime. Odlučili su da za početak oroče 10.000 evra za naslednicu. Na štednu knjižicu će nastaviti da uplaćuju novac koji ona bude dobijala od bliskih ljudi za rođenje, prvi rođendan i sve naredne, krštenje... Njih dvoje žele da na vreme skupljaju novac za mezimicu, kako bi mogla sutra da upiše školu koju hoće, da ima novac za stan, kola ili šta god joj bude trebalo - kaže izvor blizak paru.

Kako se navodi, oni su doneli takvu odluku jer su se vodili izrekom "nikada se ne zna šta nosi dan, a šta noć".

Luka i Nata trenutno imaju novca za lep i komforan život i mogu deci da priušte šta god požele. Međutim, svesni su da stvari mogu da se preokrenu. Zbog toga će za svaki slučaj oročiti pare, kako bi njihova ćerka zasigurno imala određenu svotu novca kojim će moći da raspolaže kako ona želi - rekao je izvor.

PROČITAJTE JOŠ: ŠČEPALA GA KAD GA JE UGLEDALA: Suzana Mančić se srela sa poznatim pevačem i otkrila jednu istinu o njemu! (FOTO)

Autor: Pink.rs

#Luka Lazukić

#Nataša Bekvalac

#ćerka

'