AKTUELNO

Iskrenost Žiže Stojanović nasmejala sve!

Odlukom gledalaca sinoć je iz najgledanijeg rijaliti programa "Zadruga" izbačena glumica Žiža Stojanović koja je dobila najmanji procenat glasova publike. Običaj je da izbačeni ukućanin nakon što napusti rijaliti program, svoj boravak komentariše sa voditeljkom Dušicom Jakovljević, što se dogodilo i po Žižinom izlasku.

Foto: RTV Pink

Taman kada je krenula da komentariše svoje sada već bivše cimere, Žiža Stojanović želela je da prekine razgovor, zbog fizioloških potreba, a da nije mogla da izdrži do kraja emisije, govori i izjava čuvene glumice.

Ja moram da idem u toalet! U toalet, zato što sam se uzbudila! Molim vas. Samo kratko, kratko, kratko! - prošaputala je Žiža.

Foto: RTV Pink

Aha, sada ćemo da rešimo tu situaciju. Gospođa Žiža bi morala na kratko da izađe iz studija - profesionalno se ponela voditeljka Dušica Jakovljević u trenutku koji niko nije očekivao.

Foto: RTV Pink

Žiža Stojanović je nakon ove iskrene scene nasmejala sve gledaoce, ali je i postala inspiracija mnogim korisnicima društvenih mreža koji su počeli da zbijaju šale na račun glumičinog gesta. Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu ispod.

Autor: S. Kuvekalović

#Žiža Stojanović

'