AKTUELNO

Od cifre će vam se zavrteti u glavi!

Edita Aradinović proslavila se u grupi "Ministarke", a nema pesme koju su one snimile da nije postala veliki hit. Međutim, kruže glasine da pevačica želi da nastavi solo karijeru, o čemu je i sama debatovala sa svojim pratiocima na Instagramu, ali to neće biti tako jednostavno.

Naime, grupu "Ministarke" osnovali su Filip Miletić i Miloš Roganović, koji su sa Editom i ostalim članicama potpisali ugovor na devet godina. Ukoliko želi da izađe ranije, Aradinovićeva će morati da plati čak 150.000 evra:

Edita već neko vreme želi da započne solo karijeru, jer nije zadovoljna uslovima koje ima u grupi "Ministarke". Svesna je da se na estradi kotira mnogo bolje od ostalih devojaka iz benda, pa hoće da nastavi sama - kaže dobro obavešten izvor blizak "Ministarkama".

On je dodao da će pevačica zbog takve odluke plaćati penale, jer je i dalje pod ugovorom, ali je ona spremna na to:

Spremna je da izdvoji 150.000 evra jer će za četiri godine, koliko je ostalo do kraja ugovora, zgrnuti mnogo više novca. Shvatila je da će sama bolje zarađivati, jer ovako veći deo novca ide osnivačima benda, popularnim "Aspirincima" - tvrdi izvor.

Idejni tvorac "Ministarki" Filip Miletić ističe da ona može da napusti bend kad god hoće, ali da će platiti kaznu ukoliko to učini pre isteka ugovora:

Trenutno je i dalje u "Ministarkama", ali svakako da će u nekom trenutku otići i nastaviti solo karijeru. Da li će to učiniti za nekoliko meseci ili dve godine, ne znam. Mi imamo potpisan ugovor na devet godina, pa ukoliko bude želela da napusti grupu ranije, naravno da će morati da plaća penale, kao što je to praksa svuda u svetu - rekao je on.

Foto: Pink.rs

PROČITAJTE JOŠ: BOLJE JE TAKO! Milica Todorović PROGOVORILA O RAZVODU Emine Jahović! (VIDEO)

Autor: Pink.rs

#Edita Aradinović

#Ministarke

#Novac

'