AKTUELNO

Skrivali su se od svih, ali Tomićeva ih je ipak provalila.

Već neko vreme nagađa se o emocijama lepe zadrugarke Zorane Stefanov. Prva opcija bio je Nemanja Đerić Đekson, a njegova devojka Mina Vrbaški tvrdila je da je pevačica zaljubljena u repera. Ipak, prethodne noći otkrivena je prava istina.

Foto: TvPink Printscreen

Naime, Jovana Tomić Matora i Miljana Kulić su kao pobednice Zadrugovizije po glasovima novinarskog žirija dobile priliku da svoje viđenje Zadruge iskažu u kolumni.

Veliki šef je omogućio zadrugarima da pročitaju ono što su njih dve otkrile a posebno zanimljiva bila je tajna koju je Matora otkrila upravo o Zorani.

Zorana i Filip su zaljubljeni do ušiju a njena najbolja drugarica je Marija Ana. Nova trojka u kući su oni, ko je tu u koga zaljubljen, ko koga voli a ko koga folira? Svi znamo da je Zorana bila Filipova devojka svake srede kad imamo žurku. Sve je izgledalo bezazleno, jer kako oni kažu, gaje samo simpatije, ali se sve malo zakomplikovalo. Afera sa Kijom i ulazak Marije Ane zataškala je ovu temu. Ali za to vreme Marija Ana i Zorana su postale najbolje drugarice, dele hranu, druže se. Jedne noći, dok je Marija Ana bila u dubokom snu, Filip i Zorana su se ljubili nasred dnevne sobe. To niko nije pomenuo, verovatno imaju amneziju. Za vreme Zadrugovizije, Zorana i Filip su bili u wc-u. Cela kuća šuška o tome i to je javna tajna. Zorana se poverila nekim cimerima da je zaljubljena do ušiju u Filipa

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: KIJA SREĆNA ŠTO JE SA SLOBOM U IZOLACIJI: Prija mi njegovo društvo i smisao za humor! On me izbegava zbog Lune! (VIDEO)

I Filip i Pinkova zvezda su negirali ove navode, međutim njegovoj bivšoj devojci, Mariji Ani Smiljanić nikako nije bilo drago zbog onoga što je čula.

Kako je sve izgledalo pogledajte u snimku koji sledi.

R. L.

#Filip Đukić

#Marija Ana Smiljanić

#Zorana Stefanov

'