AKTUELNO

Raskošni stan koji je pevačica dobila na poklon vredi oko 200.000 evra.

Učesnica šeste sezone najgledanijeg rijalitija u regionu ''Farma'' Tamara Đurić dobila je skup poklon dok je boravila u Hrvatskoj.

Naime, novopečena pevačica u poslednje vreme često boravi u Hrvatskoj gde nastupa, ali i uživa u noćnom provodu. Kako Pink.rs saznaje, Đurićeva je tamo upoznala kontroverznog biznismena koji je obasipa pažnjom i skupim poklonima i ne žali para da njoj udovolji u svemu.

Tamara je boravila u Hrvatskoj i njena pojava tamo je bila veoma zapažena. Na njene nastupe počeo je da dolazi baš moćan čovek koji se u nju zaljubio do ušiju. Otkad ju je upoznao, ne prestaje da je zove, a obasipa je i skupim poklonima. Sada joj je poklonio, ni manje ni više, nego stan na Vračaru. Nije u pitanju običan stan već luksuzni pentahaus od 200.000 evra. On ne žali para da joj udovolji u svemu, a ovo je čak i za nju bilo veliko iznenađenje - kaže izvor blizak Tamari za Pink.rs.

Kako bismo potvrdili naše saznanje, kontaktirali smo Đurićevu.

Istina je da sam dobila pentahaus. Uskoro se selim sa Dedinja na Vračar - rekla je kratko Tamara, međutim nije želela da otkrije identitet imućnog biznismena iz Hrvatske.

Autor: M. K.

#Farma

#Tamara Đurić

#pevačica

'