AKTUELNO

Kija i Luna nisu mogle da se suzdrže tokom gostovanja u emisiji "Magazin In".

Ove subote u emisiji "Magazin In" popularna voditeljka i autoirka jedne od najgledanijih emisija na domaćim TV stanicama Sanja Marinković ugostiće učesnice najgledanijeg rijalitija svih vremena "Zadruga" - Lunu Đogani, Kristinu Kiju Kockar, Milanu Kulić, Teodoru i Gordanu Džehverović, Macu Diskreciju i sada već bivšu Zadrugarku, Žižu Stojanović.

Foto: Pink.rs

Tokom emisije, u studiju je pokrenut razgovor o trouglu Luna-Sloba-Kija, koji je uzburkao domaću javnu scenu, a Luna i Kija su bez ustručavanja pričale jedna o drugoj.

Kako su nekoliko puta rekle, njih dve bi bile dobre drugarice da Sloba nije Kiju prevario javno upravo sa mladom blogerkom, što je bivša stjuardesa i potvrdila.

Jedva čekam da njih dvoje raskinu, pa da krenemo da se družimo - rekla je Kockareva, na šta je Luna kratko rekla:
Nikad ne reci nikad.

Foto: TV Pink Printscreen

Kada je Kija rekla kako ju je bilo sramota zbog svega što joj je suprug javno uradio, Sanja je imala pitanje za Đoganijevu.

Je l' misliš da si se malo i obrukala, iskreno? - pitala je Sanja Lunu, koja je odgovorila potpuno iskreno.
Ne mislim, ja znam da jesam. Kažem sebi, zašto si to uradila, zbog čega... A onda pogledam u njega i... Izvini Kristina - nije mogla da završi Luna.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Nakon što je Luna izjavila da je Sloba za nju bog, Sanja je pitala Kiju zbog čega se žrtvovala tokom svoje veze i braka sa pevačem.

Zato što sam ga volela kao boga, ja sam ga gledala tako kao što ga sad Luna gleda - rekla je Kija.

Foto: TV Pink Printscreen

Takođe, tokom emisije ispostavilo se da je Sloba Dinčinu pesmu "Ti si žena za sva vremena" pevao i Kiji dok su bili u vezi, a sada je peva i Luni.

Njegova pesma je izašla 2012. godine, a mi smo počeli da se zabavljamo 2013. godine. Sad će biti novih hitova, pa će biti samo njeni - rekla je ironično Kija.

Foto: Printscreen Youtube

Ne propustite jedno od najuzbudljivijih izdanja emisije "Magazin In" u subotu 3. marta tačno u 17 časova samo na TV Pink!

Autor: M. Đ.

#Kristina Kockar

#Luna Đogani

#Magazin In

#Rijaliti Zadruga

#Sanja Marinković

#Slobodan Radanović

#Televizija Pink

#Zadruga - RTV Pink

#emisija

'