AKTUELNO

Neće im biti lako.

Novi učesnici najpopularnijeg rijalitija na ovim prostorima, "Zadruge", od večeras su Radosav Žuti i Mladen Jakoviljević, zvani Đomla Panamera.

Foto: TvPink Printscreen

Njih dvojica su bili veoma inspirisani pri komentarisanju svog budućeg boravka u Beloj kući iz studija, ali kada su ušli među zadrugare, situacija je bila potpuno drugačija. Iako su pojedine učesnike poznavali iz spoljnog sveta, njih dvojica su bili dosta suzdržaniji nego pre ulaska.

Foto: TvPink Printscreen

Đekson mi je malo slepac. Najviše od devojaka mi se dopada Ana Korać. Ja ga podržavam u svemu, ali bih mu rekao "šta plačeš tu kao pi*ka neka". Ja sam srpski Denis Rodman - rekao je Žuti pred ulazak. On je, inače, po profesiji veterinar i nagovestio je da će se posvetiti životinjama po ulasku na imanje.

Foto: TvPink Printscreen

Anu znam sa jedne žurke. I meni je ona najlepša devojka. Krećem se u takvom društvu gde nailazim na poznate ličnosti. Sa Lepim Mićom sam nekoliko puta popio piće. Miljana mi je hit, pozitivna i luckasta. On neka brine o životinjama, ja ću o ženama - prokomentarisao je Panamera dok je odgovarao novinarima.

Pročitajte još: FILIP ODLUČIO DA LI BI RADIJE IMAO S*KS SA DIVNOM ILI SA MATOROM, a onda otkrio u koju zadrugarku je ZALJUBLJEN! (VIDEO)

Kako je izgledalo njihovo predstavljanje i ulazak u Belu kuću pogledajte u snimcima koji slede.

R. L.

#Rijaliti Zadruga

#Zadruga - RTV Pink

'